Nejprodávanější hudba - duben 2021
hudba

Brána poutníků CD + DVD
Oratorium inspirované odkazem sv. Vojtěcha. Brána poutníků (CD a DVD) je záznam díla Jiřího Pavlici v koncertním provedení mezinárodního projektu Europera a pod vedením dirigenta Miloše Krejčího.
hudba

Brána poutníků CD + DVD

359 Kč
Jagged Little Pill
„Jagged Little Pill” je třetí album Alanis Morissette, vydáno bylo 13. června 1995. Nahrála jej ve Westlake Studios and Signet Sound v Hollywoodu, vydaly jej společnosti Maverick a Reprise.
hudba

Jagged Little Pill

521 Kč
Znovu
Znovu je název nejznámějšího Mikoláškova alba, které poprvé oficiálně vychází na CD a obsahuje 11 písní.
hudba

Znovu

180 Kč
Říkadla a křikadla
CD patnácti písní a jednoho bonusu obsahuje především velkou dávku vtipné dětské poezie, kterou podtrhuje souznění tří zkušených muzikantů.
hudba

Říkadla a křikadla

179 Kč
Unplugged In New York
Akustické vystoupení Nirvany pro MTV z roku 1994 na LP. Reedice 2011.
hudba

Unplugged In New York

800 Kč
Počúvajte, co vám povím
(1x)
Skvělé folklórní album písní z Horňácka a přilehlých regionů, zpracované hudebním seskupením Musica Folklorica a jejím hostem, Horňáckou cimbálovou muzikou Martina Hrbáče.
hudba

Počúvajte, co vám povím

269 Kč
Koleda
Svátky zimního slunovratu jsou v těsné blízkosti katolických Vánoc. Obě tradice jsou součástí našich dějin a o prolínání těchto dvou tradic je deska Tomáše Kočka & Orchestru, album složené z koled oproštěných od všech komerčních pozlátek.
hudba

Koleda

179 Kč
Reprezent
Rok a půl po vydání zlaté desky Romano Hip Hop, po hektickém čase, který úspěch alba přinesl, vydávají Gipsy.cz album Reprezent. CD navazuje na debutovou nahrávku a přináší s sebou rozvinutý romano hip-hop style, skvěle kombinující hip hop, rap romskou tradiční hudbu i popové a R´n´B prvky.
hudba

Reprezent

269 Kč
Přesletec
Doma i v zahraničí respektovaný výtvarník Petr Nikl právě vydává novou desku nazvanou Přesletec. Ve spolupráci s Lakomými Barkami tentokrát připravil rovnou 2CD, které vychází u vydavatelství Black Point Music.
hudba

Přesletec

449 Kč
Elida
Za podpory Carnegie Hall napsala Iva Bittová, první žena tuzemské alternativní scény, pro soubor Bang on a Can All-Stars hudební projekt s názvem Elida. Táhlé linie piana se prolínají se smyčci, zatímco improvizace klarinetu se setkává s hlukem elektrické kytary. Hudba je zároveň promyšlená a přímá, ostrá i nostalgická, mísící klasickou hudbu východní Evropy a lidové tradice. Netradiční spojení zpěvu Ivy Bittové a klavíru pak vytváří inspirující melodie.
hudba

Elida

314 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 98 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>