Nejprodávanější hudba - duben 2021

Komik do půl osmé
Album současné hvězdy alternativní hudby, brněnské kapely Květy, obsahuje dvanáct nových písní. Výrazově se kapela i díky velkým změnám v nástrojovém obsazení opět posouvá do vyšších sfér.

Komik do půl osmé

269 Kč
Divé husy
Houslistka a zpěvačka Jitka Šuranská našla vynikající spoluhráče, mandolinistu Martina Krajíčka a kontrabasistu Mariana Friedla, a společně natočili album, které ukazuje, jak silné jsou písničky a odkazy moravského folklóru v současnosti.

Divé husy

269 Kč
Na Václavskym Václaváku
Dvojalbum Pražského výběru je mimořádným dokumentem doby a památkou na syrové začátky skupiny, která se stala legendou nedlouho po zahájení svojí činnosti. Jedná se o první oficiální vydání unikátních archivních live nahrávek z let 1980–1982 na 2CD.

Na Václavskym Václaváku

323 Kč
Pro mě na

Dvojalbum vydané v září roku 2016 vzniklo vzájemnou tvůrčí inspirací tří hráčů: Petr Nikl – zpěv a texty, Petr Korbelář – klapkodastrová kytara, Jan Kotulán- bambusová flétna. Obsahuje šestnáct autorských písní.

Pro mě na

399 Kč
Wish You Were Here
Reedice devátého legendárního alba kapely Pink Floyd - Wish You Were Here.

Wish You Were Here

584 Kč
Antologie moravské lidové hudby 7
Sedmý díl reflexe současné podoby lidového muzicírování ve velkých i menších moravských folklórních regionech. Písně o odchodu do vojenské služby a do války jsou v textech plné vzdoru a smutku, náladu mají většinou pochmurnou, ale někdy i rozvernou. Tento výběr nabízí posluchačům instrumentální, sólově i sborově chlapskými hlasy zpívané verbuňky a rekrutské písně.

Antologie moravské lidové hudby 7

224 Kč
Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta
Album, na němž kromě Skoumala zpívají také Zuzana Hanzlová, Hana Horká, Luděk Čtvrtlík, Lubor Šonka, Adéla Bubníková, Ilona Svobodová a C&K Vocal, bezesporu patří mezi to nej z tuzemské písničkové tvorby pro děti.

Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta

267 Kč
Ježkárny
"ísničkář Mirek Paleček si v roce svých nadcházejících sedmdesátin splnil sen! Po desítkách let obdivu a koncertního hraní natočil patnáct písní z repertoáru Jaroslava Ježka, Jiřího Voskovce a Jana Wericha.

Ježkárny

296 Kč
Miláček slunce
Květy natočili hodně materiálu v několika studiích, aby nakonec se zvukařem Ondřejem Ježkem vybrali a dokončili 12 skladeb. Skupina experimentovala se zvuky všech nástrojů, ale zároveň se snažila, aby ve skladbách nezůstalo nic navíc.

Miláček slunce

359 Kč
Nevermind
Reedice druhého alba kapely Nirvana - Nevermind.

Nevermind

800 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 107 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 11 > >>