Nejprodávanější tituly - duben 2021
politologie a politika

Česká republika a Evropská unie - 20%
Publikace se zabývá vztahy mezi Českou republikou a Evropskou unií.
politologie a politika
Ukázky

Česká republika a Evropská unie

89 Kč
71 Kč
Most - 11%
Kniha je jedinečnou antologií esejů, jejichž autoři, psychoterapeuti, pocházející z různých zemí a kultur, se pokouší vyjádřit k otázkám, jimiž se zabývají spíše představitelé jiných společenských věd, sociologové, antropologové či politologové.
politologie a politika

Most

449 Kč
399 Kč
Denuklearizace Ukrajiny, Běloruska a Kazachstánu - 20%
Práce z pera experta na politický a bezpečnostní vývoj zemí bývalého Sovětského svazu rekonstruuje nejdůležitější momenty jaderného odzbrojení tří postsovětských republik.
politologie a politika
Ukázky

Denuklearizace Ukrajiny, Běloruska a Kazachstánu

130 Kč
104 Kč
Mezinárodní obchodní a diplomatický protokol - 11%
V prakticky zaměřené publikaci se seznámíte se současnými pravidly obchodního a diplomatického protokolu a společenské etikety.
politologie a politika

Mezinárodní obchodní a diplomatický protokol

314 Kč
279 Kč
Nejčistší rasa - 11%
(1x)
Brilantně napsaný text přináší nový pohled na režim v Severní Koreji a odhaluje skutečné příčiny, proč Severokorejci jednají tak, jak jednají.Fundovaná publikace o Severní Koreji od známého amerického autora a odborníka na tuto oblast B.R. Myerse.
politologie a politika

Nejčistší rasa

269 Kč
239 Kč
Rothschildové - 11%
Přinášíme další knihu pro studium totalitních fašistických skupin. Když se řekne fašismus, okamžitě se nám vybaví Hitler a jeho NSDAP, ale fašistické hnutí mělo své podporovatele nejen v Německu či u nás, ale také v Británii.
politologie a politika

Rothschildové

179 Kč
159 Kč
Rozvojová spolupráce východního bloku v době studené války - 11%
(1x)
Publikace představuje rozvojové aktivity probíhající uvnitř východního bloku a působení socialistických zemí ve světě, který se tehdy nazýval „třetím“.
politologie a politika

Rozvojová spolupráce východního bloku v době studené války

178 Kč
158 Kč
Úsvit - 6%
(2x)
Kritika současného politického systému. Původ a zdroj jeho nedostatků - korupce, rozpočtového populismu, vedoucího k rostoucímu zadlužení veřejných financí, nestability vlád vzniklých z voleb organizovaných na principu poměrného zastoupení,...
politologie a politika

Úsvit

169 Kč
159 Kč
Plnou parou v politice - 11%
Kniha Jiřího Paroubka možná vyvolá protichůdné reakce. Její autor se v ní však projevuje tak, jak se projevoval a projevuje v našem veřejném dění: jako silná, cílevědomá a v každém ohledu nepřehlédnutelná osobnost české politické scény.
politologie a politika

Plnou parou v politice

270 Kč
240 Kč
Atlas transformace - 6%
Publikace Atlas transformace je globálním průvodcem po transformačních procesech. Kniha získala v roce 2011 druhou cenu v soutěži "Nejkrásnější knihy světa".
politologie a politika

Atlas transformace

553 Kč
520 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 100 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>