Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2021
povídky

Hrdinové Gungfu
Hrdinové gungfu je první původní česká kniha dobrodružných povídek s tématikou bojových umění, kterou na základě dlouholetého výzkumu přímo v Číně napsal Eduard Štěpař.
povídky

Hrdinové Gungfu

212 Kč
Otavín
V každé z povídek autorka načrtává na rodinném půdorysu nějaký závažný problém, skutečně hluboké lidské dilema, které často sahá mnohem dále než k ní samé, k rodině či zobrazenému místu.
povídky

Otavín

151 Kč
Povídky a Nové povídky
K napsání povídek inspiroval Zdeňka Svěráka sám život. Zaslechnutá věta, odvyprávěná historka nebo útržek rozhovoru se staly jádrem příběhu, který autor rozvinul s typickou hravostí. V příbězích se jistě poznáte i vy.
povídky

Povídky a Nové povídky

449 Kč
Souboj
Anton Pavlovič Čechov (1860-1904) napsal novelu Souboj ve svých jedenatřiceti letech. Souboj je povídka napsaná z plného rozmachu tesknoty. Je to povídka důležitá především pro porozumění Čechovovi samému.
povídky

Souboj

179 Kč
Začátečníci
Původní verze Carverových povídek, které vyšly v roce 1981 pod názvem "O čem mluvíme, když mluvíme o lásce".
povídky

Začátečníci

314 Kč
Démanty noci
(1x)
Uchvacující hrdinství mladých lidí tváří v tvář kruté realitě. Soubor povídek, které autor napsal na základě svých válečných prožitků.
povídky

Démanty noci

206 Kč
Drž mě pevně, miluj mě zlehka
(3x)
Robert Fulghum absolvoval několikaměsíční taneční školu tanga přímo v Argentině. A celou tu dobu mu v hlavě zrála kniha povídek v nichž zkoumá potřebu člověka reagovat fyzicky na hudbu.
povídky

Drž mě pevně, miluj mě zlehka

253 Kč
Moderní saúdskoarabské povídky
Na překladu vybraných povídek několika saúdskoarabských autorů spolupracovalo několik překladatelů. Je to první krůček k seznámení se s literaturou Království Saúdské Arábie prostřednictvím tohoto malého literárního žánru.
povídky

Moderní saúdskoarabské povídky

144 Kč
Vlkodlak
(1x)
Posmrtně vydaná sbírka povídek, nabízí reprezentativni výbor Vianovy tvorby z let 1945-1952, jež patřila mezi jeho nejplodnější období. Každá z třinácti povídek je napsaná jiným, vždy ovšem zparodovaným literárním žánrem.
povídky

Vlkodlak

178 Kč
Země otců a zrádců
Země otců a zrádců je úchvatná kniha o lidech, kteří umanutě hledají odpověď na otázku: Jak se děs minulosti zmocňuje dnešního člověka. Sbírka povídek, kterou lze číst i jako román.
povídky

Země otců a zrádců

176 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 113 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>