Nejprodávanější knihy - květen 2021
sci-fi a fantasy

Podivuhodná robotí expedice - 11%
Komiksově pojatá kniha určená dětem i dospělým, kteří milují humor, dobrodružství a sci-fi.
sci-fi a fantasy

Podivuhodná robotí expedice

266 Kč
236 Kč
Postrach jezera - 11%

Návykové jako Harry Potter, mrazivé jako Hunger Games. PAX Když se žáci mariefredské školy vypraví na exkurzi k zamrzlému jezeru Mäleren, stane se neštěstí. Iris tvrdí, že v tom má prsty vodník...

sci-fi a fantasy

Postrach jezera

224 Kč
199 Kč
Povídky pro dobrodruhy
Karel Čapek a Otakar Batlička, dva populární spisovatelé, jejichž povídky baví i napínají už několik generací, se stali námětem pro výtvarné komiksové zpracování Jiřího Filípka.
sci-fi a fantasy

Povídky pro dobrodruhy

62 Kč
Plants vs. Zombies:T rávogeddon - 11%
Populární hra Plants vs. Zombies konečně i v podobě komiksu! Ubrebtaný cvok Dave se snaží pomoct své neteři Patrice a jejímu kamarádovi Natovi odrazit invazi zombií, která postupně zaplavuje poklidné městečko.
sci-fi a fantasy

Plants vs. Zombies:T rávogeddon

152 Kč
135 Kč
Simpsonovi: Komiksové lážo-plážo - 11%
Pekelná komiksová hlína! Homer zaskočí za Homéra a pustí se do vyprávění řeckých bájí. Ukáže se, že mít bráchu je těžké... ať už je váš brácha Bart Simpson, nebo padoušský Levák Bob.
sci-fi a fantasy

Simpsonovi: Komiksové lážo-plážo

269 Kč
239 Kč
Bart Simpson 15 (11/2014): Třídní klaun - 11%
Bart ovládne počítačovou síť a stane se globální hrozbou! Co dokážete zastavit Bartovský virus? Líza se vydá na saxofonový tábor a nechá s ostříhat, Bart předvede, jak si představuje plnění skautských dovedností a Maggie unesou mimozemšťani!
sci-fi a fantasy

Bart Simpson 15 (11/2014): Třídní klaun

35 Kč
31 Kč
Čaroděj II. - Magie toho druhého - 20%
Druhý díl pětidílné série o Ahonikovi, králi bez království a mocnému kouzelníkovi bez kouzelné moci, jenž se přes nepřízeň osudu nikdy nevzdává a tvrdohlavě se vrhá do boje se silami, kterým se nikdo jiný netroufá postavit.
sci-fi a fantasy

Čaroděj II. - Magie toho druhého

198 Kč
158 Kč
Hraničářův učeň - Kniha pátá - Výkupné za Eraka - 11%
(1x)
Skandijský oberjarl Erak podnikne nájezd na pobřeží pouštní země Aridy, přitom je však prozrazen, zajat a uvězněn. Jeho zástupce Svengal se proto vypraví do Araluenu a požádá o pomoc.
sci-fi a fantasy

Hraničářův učeň - Kniha pátá - Výkupné za Eraka

359 Kč
319 Kč
Pinocchio - 11%
(1x)
Neuvěřitelné dobrodružství loutky Pinocchia, která pobavila nespočet malých čtenářů na celém světě. V knize je spousta nádherných ilustrací, které umocňuj veškeré kouzlo a poezii tohoto věčného díla.
sci-fi a fantasy

Pinocchio

449 Kč
399 Kč
Vynález zkázy - 11%
Podivuhodné cesty vynálezce Thomase Rocha, inženýra Simona Harta, hraběte Artigase a dalších, v napínavém příběhu dle Verneova románu Vynález zkázy.
sci-fi a fantasy

Vynález zkázy

252 Kč
224 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 111 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>