Nejprodávanější e-knihy - květen 2021
česká

Adventní kletba
(5x)
Zdánlivě obyčejná návštěva hradu Krašova se změní v děsivou noční můru. Další titul z úspěšné edice historických detektivních románů Hříšní lidé Království českého.
česká
Ukázky

Adventní kletba

199 Kč
K moři
(6x)
Próza začínající autorky se značně vymyká kontextu současné české literatury. Tvarem i myšlenkou tato próza odkazuje k Virginii Woolfové a její — dnes již klasické — próze K majáku. Autoka za knihu obdržela Cenu Jiřího Ortena 2008.
česká
Ukázky

K moři

199 Kč
Jak přežít svého muže
(3x)
Mladá herečka Lucie se po mateřské dovolené snaží vrátit ke své herecké kariéře, ale setkává se s běžnými strastmi svobodných matek a zamotává se do bláznivých situací při hledání lásky.
česká
Ukázky

Jak přežít svého muže

279 Kč
Co je ti do toho
Toto je proměna, nádherná a drsná Verwandlung. Co je ti do toho není příběh jakéhosi erotikou nabitého heterosexuálního vztahu či milostného trojúhelníku. Je to obsese. Obsedantní touha porozumět tomu druhému a sobě, a to za každou cenu.
česká
Ukázky

Co je ti do toho

129 Kč
Delegátka pod rouškou nejistoty

Přibalte si do kufru sbírku zábavných zážitků z odvrácené strany dovolené! Svět se poněkud zbláznil a už ani ta letní dovolená není, co bývala. Delegáti musí nyní řešit zcela nové problémy a situace. Jaká je vlastně ta hrstka klientů, které se poštěstilo vycestovat? A jak vypadá takový karanténní hotel se vším všudy?

česká
Ukázky

Delegátka pod rouškou nejistoty

209 Kč
Doktor chudých
(2x)
V knize Doktor chudých najdeme příběhy dvou lékařů-průkopníků, kteří působili v českých zemích v 18. a 19. století, ale dnes už je kromě úzce vyhraněných odborníků málokdo zná.
česká
Ukázky

Doktor chudých

169 Kč
Každému jeho hřivnu
(1x)
Na hradě Landštejně je za záhadných okolností zavražděn hradní písař. Podezření padne na kupce, který spolu se svým doprovodem v podhradí přenocoval a hned za úsvitu spěšně odjel.
česká
Ukázky

Každému jeho hřivnu

199 Kč
Miluju tě. Já vím
(2x)
Avy si v reálném životě skoro nikdo nevšímá. Sice jí tak projde kdeco, ale jinak ji to pěkně štve. Na Instagramu je však populární skoro jako Baby Yoda a její cosplaye mají tisíce lajků. To hezouna Chrise Cartera žere celá škola nonstop – včetně Avy.
česká
Ukázky

Miluju tě. Já vím

249 Kč
Poupátka
(8x)

Jizvy na dětské duši jen tak nezmizí. Zneklidňující román nositelky Ceny Jiřího Ortena. Divadlo umí okouzlit. Ví to i jedenáctiletá Františka, která se po škole víc než domů těší do dramatického kroužku. Proč však vedoucí Mirek své divadelní partě zakazuje kamarádit se s jinými dětmi?

česká
Ukázky

Poupátka

249 Kč
Tanec v srdci
Lucie je pohybově nadaná, a když proslulá taneční skupina Magika vyhlásí konkurz, neváhá a okamžitě se přihlásí. Shodou šťastných okolností Lucka konkurz vyhraje a to jí zajistí místo po boku Roba, skvělého tanečníka a lamače dívčích srdcí.
česká
Ukázky

Tanec v srdci

189 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 953 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 .. 96 > >>