Nejprodávanější e-knihy - květen 2021
společenské vědy

Kde se stala chyba? - 20%
Kniha emeritního profesora blízkovýchodních studií na Princetonské univerzitě vypráví příběh islámského Středního východu, který se po několik staletí nacházel v popředí světové civilizace.
společenské vědy
Ukázky

Kde se stala chyba?

199 Kč
159 Kč
Předškolní pedagogika - 20%
Renomovaná česká autorka uvádí čtenáře do studia předškolní pedagogiky jako vědní disciplíny a seznamuje je s jejími teoretickými problémy. Kniha představuje základní zdroj ke studiu předškolní pedagogiky v odborné profesní přípravě pracovníků.
společenské vědy
Ukázky

Předškolní pedagogika

339 Kč
271 Kč
Státní orgány sociálněprávní ochrany dětí - 20%
Publikace shrnuje výsledky výzkumného šetření, které proběhlo v roce 2014. Bylo zaměřené na popis a analýzu pracovních postupů OSPOD v ČR označovaných v současnosti jako „dobrá praxe“.
společenské vědy
Ukázky

Státní orgány sociálněprávní ochrany dětí

140 Kč
112 Kč
Základy teorie krizového managementu - 20%
Publikace je určena především studentům dvouoborového studia studijního oboru Ochrana obyvatelstva se zaměřením na vzdělávání na Fakultě tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy v Praze.
společenské vědy
Ukázky

Základy teorie krizového managementu

130 Kč
104 Kč
Židovské tradice a zvyky - 20%
Židovské tradice a zvyky představují jednu z nejzajímavějších a také nejrozmanitějších oblastí judaistiky, neboť daná problematika zasahuje i do mnoha dalších oborů, jako jsou historie, sociologie, pedagogika, právo, politologie, kulturologie a umění
společenské vědy
Ukázky

Židovské tradice a zvyky

230 Kč
184 Kč
Indián - 20%
Autor v historických souvislostech pojednává o tradičních hodnotových a duchovních aspektech lidského bytí v kontrastu se změnami, které přináší současná globalizačně konzumní civilizace. 2. vydání.
společenské vědy
Ukázky

Indián

89 Kč
71 Kč
Lidé duhového hada a strážci dlouhého šedého mraku - 20%
Kniha vznikla na základě autorčiných pobytů v komunitách původních obyvatel v Austrálii a na Novém Zélandu.
společenské vědy
Ukázky

Lidé duhového hada a strážci dlouhého šedého mraku

99 Kč
79 Kč
Úvod do sociologie - 20%
Upravené vydání učebnice Radomíra Havlíka slouží k základní orientaci při studiu vybraných společenských problémů. Jednotlivé kapitoly jsou věnovány např. teorii a dějinám sociologie, vztahu společnosti a jedince, sociální struktuře společnosti
společenské vědy
Ukázky

Úvod do sociologie

90 Kč
72 Kč
Příběhy (ne)obyčejných profesí - 20%
Kolektivní monografie Příběhy (ne)obyčejných profesí představuje osudy a vzpomínky mužů a žen vykonávajících několik zdánlivě „obyčejných“ profesí (armáda, bezpečnost/policie, hasiči, pohostinství, maloobchod, zdravotnictví, výtvarné umění atd.)
společenské vědy
Ukázky

Příběhy (ne)obyčejných profesí

270 Kč
216 Kč
Soudobá sociologie VI. - 20%
Tímto šestým svazkem se uzavírá série knižních publikací, které pod označením Soudobá sociologie začaly vycházet v roce 2006. Cílem celého projektu bylo zprostředkovat českému čtenáři informace o základních trendech soudobé světové sociologie.
společenské vědy
Ukázky

Soudobá sociologie VI.

230 Kč
184 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 137 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 > >>