Nejprodávanější e-knihy - květen 2021
společenské vědy

Jak uspět při obchodním telefonování - 20%
V této knize naleznete praktické a vyzkoušené tipy a návody, s jejichž pomocí snadno a rychle navážete kontakt s novými zákazníky a klienty a prolomíte bariéru jejich odmítání.
společenské vědy
Ukázky

Jak uspět při obchodním telefonování

254 Kč
203 Kč
Mezinárodní obchodní a diplomatický protokol - 20%
V prakticky zaměřené publikaci se seznámíte se současnými pravidly obchodního a diplomatického protokolu a společenské etikety.
společenské vědy
Ukázky

Mezinárodní obchodní a diplomatický protokol

297 Kč
238 Kč
Sociální politika - 20%
Kniha je základní odbornou učebnicí pro studijní obor zaměřený na sociální činnosti. Jejím cílem je seznámit žáky se základy sociální politiky v systému politiky státu.
společenské vědy
Ukázky

Sociální politika

212 Kč
170 Kč
Umění úspěšné komunikace - 20%
Díky této ojedinělé knížce se naučíte úspěšně komunikovat s druhými lidmi, jednat otevřeně a zároveň empaticky naslouchat a nalézat řešení, která ocení obě strany.
společenské vědy
Ukázky

Umění úspěšné komunikace

144 Kč
115 Kč
Vznik Evropy - 20%
(1x)
Soužití v Evropské unii i její současná krize jsou podněty k zamyšlení nad tím, co Evropa znamená a jak vznikla. Úkolem této knížky je pokusit se zodpovědět, jak vznikala Evropa v dějinném procesu.
společenské vědy
Ukázky

Vznik Evropy

199 Kč
159 Kč
Nejspanilejší ze všech bohů - 20%
Jsme plně svobodní, částečně, anebo je naše svoboda jenom zdánlivá, zatímco každý náš čin je okem řetězu příčin a důsledků? Otázka svobodné vůle zaměstnává teology, filozofy, psychology i právníky tisíce let.
společenské vědy
Ukázky

Nejspanilejší ze všech bohů

140 Kč
112 Kč
Sociologie stáří a seniorů - 20%
Co se děje uvnitř prodlouženého stáří? Mění se kvalita života seniorů? Ovlivňuje proměna obsahu stáří a sociální pozice seniorů i samotnou společnost?
společenské vědy
Ukázky

Sociologie stáří a seniorů

254 Kč
203 Kč
Školní vzdělávání ve Švédsku - 20%
Studie se skládá z devíti kapitol. Nejprve je charakterizován kontext, v němž školní vzdělávání probíhá. Dále je představena švédská vzdělávací politika a charakterizován vzdělávací systém. Kapitoly 4-9 přinášejí podrobnější pohled na aktuální témata.
společenské vědy
Ukázky

Školní vzdělávání ve Švédsku

130 Kč
104 Kč
Zajištění na stáří - 20%
Tato publikace je vhodná pro všechny, kteří se aktivně zajímají o svůj důchod. Strávit podzim života lze několika způsoby. Jedním z nich je i důstojný a trvale udržitelný životní standard, na který jste byli zvyklí během vašeho pracovního života.
společenské vědy
Ukázky

Zajištění na stáří

195 Kč
156 Kč
Dějiny sociologie - 20%
(2x)
Publikace si neklade za cíl systematizovat dějiny sociologie ani v úplnosti, ba ani v jednotlivostech. Spíše chce čtenáře přesvědčit o "užitku a požitku" z četby sociologických klasiků.
společenské vědy
Ukázky

Dějiny sociologie

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 137 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 > >>