Nejprodávanější tituly - květen 2021
příběhy ze života

Strašidelná chůva - 11%
(3x)
Autorce se podařilo vytvořit okouzlující svět, ve kterém skříně mluví a příšery pracují jako chůvy, svět, jenž svou propracovaností možná připomene svět Harryho Pottera.
příběhy ze života

Strašidelná chůva

305 Kč
271 Kč
V naší škole je had - 22%
Mirandě se líbí být jiná než ostatní, a tak když si mají děti vzít do školy domácí zvířátko, předvede všem svého JEDINEČNÉHO mazlíčka… krajtu Penelopu! Paní ředitelka školy Nafučená je ale přesvědčená, že hadi nemají ve škole co dělat.
příběhy ze života

V naší škole je had

190 Kč
148 Kč
Záhada školní půdy - 11%
Alenka chodí do první třídy a moc touží zažít nějaké dobrodružství. Svěří se kamarádům ze třídy a nakonec vznikne pátrací parta. Ale kde vzít dobrodružství? Ve dne na nic nenarazili, a tak se rozhodli pro noční pozorování.
příběhy ze života

Záhada školní půdy

179 Kč
159 Kč
Život u rybníka - 11%
Říše vodních brouků odkrývá velké proměny, poznáte chrostíka, vážku, larvy potápníka a dokonce i našeho jediného vodního pavouka - vodoucha. Poutavé příběhy a vyprávění, jsou doplněny zájímavými fakty a ilustracemi. Obtížnost textu je vhodná od 8 let
příběhy ze života
Ukázky

Život u rybníka

168 Kč
150 Kč
Doktor Proktor a prdicí prášek - 11%
(2x)
Knihy Joa Nesboho nejsou jen pro dospělé, ale i pro děti! První dobrodružství s doktorem Proktorem právě začíná – originální příběh plný humoru, fantazie, slovních hříček a ztřeštěných situací tentokrát ve zvukové podobě .
příběhy ze života

Doktor Proktor a prdicí prášek

241 Kč
214 Kč
Dítě je dítě - 11%
Poté, co se po tatínkovi Žabákovi a mamince Žabákové slehla zem, dvě jejich malé žabičky zůstaly opuštěné. Paní Kosová, pan Krtek a pan Ježek by jim rádi pomohli, ale žádný z nich neví jak.
příběhy ze života

Dítě je dítě

151 Kč
134 Kč
Zeď - Jak jsem vyrůstal za železnou oponou - 11%
(5x)
Světově úspěšná a oceňovaná kniha známého autora malým čtenářům přibližuje dobu komunismu, léta 1948-1989, kdy za „železnou oponou“ v Československu žili, pracovali a snili obyčejní lidé.
příběhy ze života

Zeď - Jak jsem vyrůstal za železnou oponou

356 Kč
316 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 187 položek
<< < 1 .. 17 18 19