Nejprodávanější Kniha - květen 2021
křesťanství

Mytologie Slovanů - 11%
(2x)
Kniha představuje jedinečný pokus o rekonstrukci slovanské mytologie a slovanského náboženství. Giesztor v ní zkoumá panteon slovanských bohů, rituály spojené s jejich uctíváním, včetně střetávání se slovanských náboženství s křesťanstvím.
křesťanství

Mytologie Slovanů

403 Kč
358 Kč
Konkláve - 11%
Volbu papeže, Kristova zástupce a následovníka apoštola Petra na jeho stolci, provázely v dějinách mnohé problémy. Jak zajistit, aby se na tento akt volitelé v klidu soustředili, jednali podle nejlepšího svědomí a pokud možno bez průtahů?
křesťanství
Ukázky

Konkláve

267 Kč
238 Kč
Evangelium „neznámého“ boha - 11%
(1x)
Třetí, novými texty doplněné a přepracované vydání raně křesťanských textů nalezených v Nag Hammadí, které mění tradiční pohled na vznik křesťanství, postavu Ježíše Krista a počátky katolické církve.
křesťanství

Evangelium „neznámého“ boha

Jan Kozák (ed.)
378 Kč
336 Kč
Augustin z Hipponu - 11%
(2x)
Životopis jednoho z nejvýznamnějších křesťanských myslitelů – sv. Augustina.
křesťanství
Ukázky

Augustin z Hipponu

448 Kč
398 Kč
Chonrad Stoeckhlin a „noční houf“ . Příběh z raného novověku - 50%
(1x)
V knize Chonrad Stoeckhlin a noční houf autor líčí příběh dvou pastýřů z konce 18. století, kteří si navzájem slíbili, že pokud jeden z nich zemře, přijde druhého navštívit a bude mu podrobně vyprávět o posmrtném životě.
křesťanství

Chonrad Stoeckhlin a „noční houf“ . Příběh z raného novověku

198 Kč
99 Kč
Medžugorje - Znamení pro dnešek - 11%
V Medžugorji se probouzí křesťanská víra. Nejedná se pouze o jakousi lokalitu v Bosně a Hercegovině, ale také o jedinečný a dechberoucí fenomén, který je výzvou pro církevní svět.
křesťanství

Medžugorje - Znamení pro dnešek

224 Kč
199 Kč
Ester - 11%
Spisovatelka, scénáristka a teoložka Jana Šrámková zve čtenáře ke dvacetidenní pouti starozákonní knihou Ester. Neocitáme se ovšem v dávné a nepřístupné minulosti, která dovede omámit svou těžkou vůní, ale vyčpí stejně rychle, jako se zavře kniha.
křesťanství
Ukázky

Ester

179 Kč
159 Kč
Tisíckráte - 11%
Knižní vydání toho nejlepšího z novinářské tvorby Felixe Kulpy publikované na webu tisickrate.cz, který získal cenu Magnesia Litera blog roku.
křesťanství

Tisíckráte

200 Kč
178 Kč
Nižší klérus na Moravě v 18. století mezi stavem a profesí - 11%
(1x)
Monografie poskytuje ucelený pohled na profesní život a sociálně-ekonomické poměry kléru v 18. století, a zaplňuje tak citelnou mezeru v poznání dějin společnosti českých zemí v raném novověku.
křesťanství

Nižší klérus na Moravě v 18. století mezi stavem a profesí

351 Kč
312 Kč
Jízda v levém pruhu - rozhovor s Jožinem Valentou - 11%
Svůj první knižní rozhovor poskytl Marek Vácha svému příteli, bývalému studentu a vedoucímu táborů pro mládež Jožinu Valentovi.
křesťanství

Jízda v levém pruhu - rozhovor s Jožinem Valentou

241 Kč
214 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 101 položek
1 2 3 .. 11 > >>