Nejprodávanější Kniha - květen 2021
1.třída

Hravá písanka 1-1. díl
Moderně zpracovaná písanka na celobarevných stranách rozvíjí grafomotoriku a logické myšlení žáků 1. ročníku. Je sestavena odborným týmem pedagogů a lektorů na základě jejich zkušeností s výukou na 1. stupni.
1.třída

Hravá písanka 1-1. díl

50 Kč
Hravá čítanka 1- pracovní učebnice
Hravá čítanka obsahuje pečlivě vybrané literární úryvky, které mají za úkol děti zaujmout a také poučit. Najdete v ní řadu kreativních a hravých úloh na práci s textem a jeho porozumění. Výukové texty doprovázejí barevné ilustrace s množstvím detailů, které rozvíjí představivost žáků. Čítanka je součástí ucelené koncepce pro výuku českého jazyka na 1. stupni základních škol. V rámci této koncepce si učitelé mohou doplnit tradiční učebnice a pracovní sešity o další pomůcky, které komplet dotvářejí.
1.třída

Hravá čítanka 1- pracovní učebnice

115 Kč
Hravá písanka 1-2. díl
Písanka na celkem 36 moderně zpracovaných a celobarevných stranách rozvíjí grafomotoriku a logické myšlení žáků 1. ročníku. Je sestavena odborným týmem pedagogů a lektorů na základě jejich zkušeností s výukou na 1. stupni. Písanka je součástí ucelené koncepce pro výuku českého jazyka na 1. stupni základních škol. V rámci této koncepce si učitelé mohou doplnit tradiční učebnice a pracovní sešity o další pomůcky, které komplet dotvářejí.
1.třída

Hravá písanka 1-2. díl

32 Kč
Předcházíme poruchám učení
Soubor cvičení a pracovních listů pro děti v předškolním roce a 1. ročníku ZŠ.
1.třída

Předcházíme poruchám učení

194 Kč