Nejprodávanější knihy - květen 2021
detektivky

Uteč rychle a vrať se pozdě - 11%
(2x)
Známé případy svérázného komisaře Adamsberga připravujeme v reedicích a v novém grafickém zpracování spolu s těmi, které francouzská historička Frédérique Audouin-Rouzeauová, píšící pod pseudonymem Fred Vargas, pro své čtenáře píše nově.
detektivky

Uteč rychle a vrať se pozdě

268 Kč
238 Kč
Ve službách zla - 11%
(2x)
Třetí případ Cormorana Strika a jeho sympatické asistentky Robin přináší nejen ďábelsky rafinovanou zápletku s neočekávanými zvraty, ale také poutavý příběh o vztahu oblíbené dvojice vyšetřovatelů na křižovatce osobních i profesních životů.
detektivky
Ukázky

Ve službách zla

449 Kč
399 Kč
13 hodin - 47%
Někdo by detektiva Bennyho Griessela nazval legendou. Jiní by řekli, že je to starý opilec. Ať tak či onak, na to, aby mohl být povýšen, šlápl Benny v průběhu let na kuří oko příliš mnoha lidem.
detektivky

13 hodin

279 Kč
148 Kč
Carova tajná dcera - 11%
(1x)
Ve svém strhujícím románovém debutu Carova tajná dcera autorka Jennifer Laamová splétá dohromady příběhy tří žen: Veroniky, Leny a Charlotty.
detektivky

Carova tajná dcera

251 Kč
223 Kč
Čekan
Kriminální román „Čekan“ je druhým dílem „vojenské trilogie z doby pozdního socialismu v ČSSR“ a velmi těsně navazuje na první díl „Přijímač“.
detektivky

Čekan

242 Kč
Ďáblova hora - 47%
(3x)
Vzal spravedlnost do vlastních rukou. Příběh osamělého mstitele, luxusní prostitutky a detektiva, který dostal poslední šanci, se proplétají v mrazivém detektivním thrilleru. Tři osudy, jeden průsečík.
detektivky
Ukázky

Ďáblova hora

279 Kč
148 Kč
Dobrodružství Sherlocka Holmese (Dvojjazyčné čtení česko-anglické ) - 11%
Dobrodružství Sherlocka Holmese (zkrácené dvojjazyčné vydání) převyprávěné moderním jazykem, pro začínající a mírně pokročilé angličtináře
detektivky

Dobrodružství Sherlocka Holmese (Dvojjazyčné čtení česko-anglické )

134 Kč
119 Kč
Marco - 11%
(3x)

Pátý případ oddělení Q Milovníci díla Jussiho Adlera- -Olsena se mohou těšit na posílení řad vyšetřovatelského týmu o další zajímavou postavu…

detektivky

Marco

269 Kč
239 Kč
Muž z ostrova Lewis - 11%
(9x)
Muž beze jména. Muž bez paměti. Muž, který nemá na výběr. V rašeliništi na ostrově Lewis je nalezeno dokonale zachované tělo mladého muže, které nese stopy bodných ran. Nejde o oběť rituální vraždy před stovkami let, ale o zločin z nedávné minulosti.
detektivky
Ukázky

Muž z ostrova Lewis

206 Kč
183 Kč
Norsko v noci - 67%
Norsko v noci, pozoruhodný debut s nezapomenutelným hlavním hrdinou, vypráví o posledním dobrodružství muže, který se stále ještě snaží vyrovnat s tragédiemi, které mu život přinesl.
detektivky

Norsko v noci

295 Kč
98 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 239 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 24 > >>