Nejprodávanější e-knihy - květen 2021
romantika

V nemilosti - 20%

Její život se obrátí vzhůru nohama, ale ona najde sílu, aby se odrazila ode dna. Když jí zemře manžel, Sydney Wellsová rázem přichází o svůj poklidný a kouzelný život. V devětačtyřiceti letech se stává vdovou, a navíc zjišťuje, že ji její muž nezahrnul do závěti.

romantika
Ukázky

V nemilosti

209 Kč
167 Kč
Vila na Capri - 20%
(1x)
Když Veronice jednoho dne zazvoní telefon a ozve se v něm hlas italského obchodníka a bývalého závodního lyžaře Leonarda Fabrizziho, její život rázem nabere nečekaný směr.
romantika
Ukázky

Vila na Capri

69 Kč
55 Kč
Všechny barvy noci - 20%
Mladý tenisový trenér Vincent přichází nečekaně a rychle o zrak.
romantika
Ukázky

Všechny barvy noci

254 Kč
203 Kč
Vzpomeň si na lásku - 20%
U romantické večere se snoubencem Ryanem si Kailey uvědomí, jaké má štěstí. Má skvělou práci, dokonalého partnera a za chvíli svatbu. Při odchodu spatří před vchodem do restaurace zarostlého bezdomovce. Když se muži podívá do očí, pozná svoji životní lásku, Cadea McAllistera.
romantika
Ukázky

Vzpomeň si na lásku

209 Kč
167 Kč
Zlatý střevíček - 20%
(1x)
Ta žena byla všechno, co Alessio nechápal a odmítal. Ale protože bez ní by nedostal to, co patřilo jeho rodině, rozhodl se, že si ji vezme za manželku. Ten muž byl všechno, co Beth nesnášela a nenáviděla.
romantika
Ukázky

Zlatý střevíček

69 Kč
55 Kč
Život je změna - 20%
(1x)
Ethanu Hartovi se v jediném okamžiku změní život od základů, když se kvůli dávnému mladickému slibu stane náhradním rodičem půlroční holčičky.
romantika
Ukázky

Život je změna

69 Kč
55 Kč
Bez naděje - 20%
(10x)
Když se sedmnáctiletá Sky seznámí s Deanem Holderem – možná jediným klukem, jehož provází ještě horší pověst než ji – něco se v ní změní. S ním poprvé ucítí něco, co v ní všechny povrchní známosti předtím probudit nedokázaly.
romantika
Ukázky

Bez naděje

209 Kč
167 Kč
Dámská jízda
(2x)
Ze sladké Paříže, města zamilovaných, přijíždí do Prahy šest dam velkého světa. Pět Francouzek a jedna Angličanka. Anne má jasný cíl – navštívit místa, kde pobývali její předkové z matčiny strany. Nachází však mnohem víc, stejně jako její přítelkyně.
romantika
Ukázky

Dámská jízda

179 Kč
Dotkni se mě, lásko - 20%

Zuzana je přesvědčená, že už ji žádná láska nečeká. A přitom ji má přímo vedle sebe… Zuzana je úspěšná žena. Tedy navenek určitě. Studovala vysokou školu, z malé slovenské vesnice se přestěhovala do Bratislavy, našla si skvělé zaměstnání. Má spoustu přátel a s kolegy v práci si rozumí. Co všechno ale musela v životě překonat, aby se dostala tam, kde je? Proč matka bránila Zuzaně ve vztahu s Jankem, její první láskou, a proč s ní Janko přerušil veškerý kontakt?

romantika
Ukázky

Dotkni se mě, lásko

249 Kč
199 Kč
Fotografie - 20%
(1x)
Fotografie je román plný emocí. Autorka čtenáře přenáší mezi dvěma vypravěčkami a časovými obdobími – mezi Rachael a Sophií, mezi Itálií 50. let a Anglií současnosti.
romantika
Ukázky

Fotografie

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 241 - 250 z 273 položek
<< < 1 .. 23 24 25 26 27 28 > >>