Nejprodávanější tituly - květen 2021
první stupeň

Pohádky před spaním - 11%
Soubor krátkých pohádek, které rodiče nebo učitelky mateřských škol mohou dětem číst před spaním. Tomuto účelu také odpovídá rozsah jednotlivých pohádek.
první stupeň

Pohádky před spaním

242 Kč
215 Kč
Simpsonovi: Komiksové lážo-plážo - 11%
Pekelná komiksová hlína! Homer zaskočí za Homéra a pustí se do vyprávění řeckých bájí. Ukáže se, že mít bráchu je těžké... ať už je váš brácha Bart Simpson, nebo padoušský Levák Bob.
první stupeň

Simpsonovi: Komiksové lážo-plážo

269 Kč
239 Kč
Školní strašidlo - 11%
Příběh je určen zejména začínajícím čtenářům (6–8 let), ale může se líbit i předškolákům – poslouží jim k seznámení se školním prostředím.
první stupeň

Školní strašidlo

179 Kč
159 Kč
Záhada školní půdy - 11%
Alenka chodí do první třídy a moc touží zažít nějaké dobrodružství. Svěří se kamarádům ze třídy a nakonec vznikne pátrací parta. Ale kde vzít dobrodružství? Ve dne na nic nenarazili, a tak se rozhodli pro noční pozorování.
první stupeň

Záhada školní půdy

179 Kč
159 Kč
Ateliér výtvarných nápadů
Zásobník námětů pro jednoduché a vkusné tvoření je inspirován přirozeným během kalendářního roku a lidovými tradicemi, najdete v něm tipy pro všechna roční období. Náměty jsou nenáročné na materiál – tvoříme z odpadových materiálů a z přírodnin.
první stupeň

Ateliér výtvarných nápadů

134 Kč
Bart Simpson 15 (11/2014): Třídní klaun - 11%
Bart ovládne počítačovou síť a stane se globální hrozbou! Co dokážete zastavit Bartovský virus? Líza se vydá na saxofonový tábor a nechá s ostříhat, Bart předvede, jak si představuje plnění skautských dovedností a Maggie unesou mimozemšťani!
první stupeň

Bart Simpson 15 (11/2014): Třídní klaun

35 Kč
31 Kč
Cyklotoulky - 20%
Společenská stolní hra Cyklotoulky vychází z oblíbeného televizního cestopisného seriálu. Nyní můžete objevovat zajímavosti České republiky nejen ze sedla kola, ale i doma společně se svými přáteli.
Užijte si zábavnou kvízovou hru !
první stupeň
Ukázky

Cyklotoulky

499 Kč
399 Kč
Doktor Proktor a prdicí prášek - 11%
(2x)
Knihy Joa Nesboho nejsou jen pro dospělé, ale i pro děti! První dobrodružství s doktorem Proktorem právě začíná – originální příběh plný humoru, fantazie, slovních hříček a ztřeštěných situací tentokrát ve zvukové podobě .
první stupeň

Doktor Proktor a prdicí prášek

241 Kč
214 Kč
Hádám, hádáš, hádáme - 11%
Kniha veršovaných hádanek pro děti ve věku 3 až 7 let je doprovázena vtipnými barevnými ilustracemi. V šesti kapitolách najdeme témata: zvířata, ovoce a zelenina, dopravní prostředky, naše tělo a oblečení, věci kolem nás a rostliny.
první stupeň

Hádám, hádáš, hádáme

251 Kč
223 Kč
Hraničářův učeň - Kniha pátá - Výkupné za Eraka - 11%
(1x)
Skandijský oberjarl Erak podnikne nájezd na pobřeží pouštní země Aridy, přitom je však prozrazen, zajat a uvězněn. Jeho zástupce Svengal se proto vypraví do Araluenu a požádá o pomoc.
první stupeň

Hraničářův učeň - Kniha pátá - Výkupné za Eraka

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 284 položek
<< < 1 .. 25 26 27 28 29 > >>