Nejprodávanější tituly - květen 2021
psychologie pro každého

Najděte si svého marťana - 11%
(12x)
V knize Marka Hermana objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
psychologie pro každého
Ukázky

Najděte si svého marťana

260 Kč
231 Kč
I v nemoci si buď přítelem - 11%
Většina z nás se umí dobře postarat o své blízké, když mají problémy nebo zdravotní obtíže, zároveň se však v takové situaci neumí dobře postarat o sebe.
psychologie pro každého

I v nemoci si buď přítelem

269 Kč
239 Kč
Síla nicnedělání - 20%
Autor v krátkých textech uvažuje o tom, co by se stalo, kdybychom odpočinek dali na první místo a všechny ostatní aktivity odvíjeli od tohoto postoje.
psychologie pro každého

Síla nicnedělání

265 Kč
212 Kč
Atomové návyky - 11%
(2x)
Prvního ledna máme všichni jasno v tom, že přestaneme kouřit, začneme víc cvičit nebo uklízet. Jenže do února už jsme zase tam, kde jsme byli. Proč? Naší nejhlubší motivací je pohodlí a lenost.
psychologie pro každého

Atomové návyky

359 Kč
319 Kč
Základy BDSM pro začátečníky - 20%
(1x)
Příručka Základy BDSM pro začátečníky, psaná velmi čtivou a srozumitelnou formou autorkou, jež se dvacet let pohybuje v tomto pestrém světě, vám poskytne popis všech rolí, odlišných vztahů v BDSM, běžně používaných termínů a ještě mnohem více.
psychologie pro každého
Ukázky

Základy BDSM pro začátečníky

99 Kč
79 Kč
Závislé vztahy - 11%
(1x)

Léčba a uzdravení závislé poruchy osobnosti. Závislá porucha osobnosti se vyznačuje zvýšenou potřebou závislosti na druhých lidech, neschopností osamostatnění, nízkým sebehodnocením či nepřiměřenými obavami z opuštění.

psychologie pro každého

Závislé vztahy

233 Kč
207 Kč
Pečuj o své démony - 11%
(1x)
Význačná vůdčí osobnost amerického buddhismu Tsulrim Allione vysvětluje, že čím usilovněji bojujeme proti svým démonům, tím silnějšími se tito démoni stávají.
psychologie pro každého

Pečuj o své démony

392 Kč
348 Kč
Příliš brzy starý, příliš pozdě moudrý - 11%
(1x)

Psychiatr, který posledních třicet let poslouchal nejdůvěrnější tajemství a trápení svých pacientů, napsal výmluvnou, pronikavou a citlivou knihu a věcech, které jsou společné nám všem.

psychologie pro každého

Příliš brzy starý, příliš pozdě moudrý

81 Kč
72 Kč
Sbohem, mami, sbohem, tati - 11%
Kniha se snaží co nejhlouběji zprostředkovat zkušenosti s procesem truchlení. Text je doplněn několika autentickými příběhy a velmi empatickými osobními úvahami.
psychologie pro každého

Sbohem, mami, sbohem, tati

302 Kč
268 Kč
Nespoutaná mysl - 20%
(1x)
Slavný kouč a motivátor Jim Kwik nám představuje svoje revoluční techniky, které nás mají zbavit všech životních limitů. Odkrývá spoustu mýtů, o nichž si myslíme, že nás v životě omezují a kvůli nimž se do spousty věcí v profesním i osobním životě nepouštíme.
psychologie pro každého
Ukázky

Nespoutaná mysl

239 Kč
191 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 253 položek
<< < 1 2 3 4 .. 26 > >>