Nejprodávanější tituly - květen 2021
ostatní

Elektrický úhoř

Elektrický úhoř - bohatě ilustrovaná knížka s vloženým CD s 20 písničkami - to je ve zkratce další počin nejoriginálnějšího jihočeského písničkáře Stanislava Kahudy. Každá písnička doplněna texty a akordy.

ostatní

Elektrický úhoř

269 Kč
Hrubá Hudba
(1x)
Hrubá Hudba je projekt dvou odlišných a přitom velmi úzce propojených a souznějících hudebních nosičů, které spojuje základní element - živé hudební folklorní tradice.
ostatní

Hrubá Hudba

314 Kč
Všechno je proměnlivé
Objevené záznamy necenzurovaných písní ze 70. a počátku 80. let.
ostatní

Všechno je proměnlivé

296 Kč
Unknown Pleasures
(1x)
Joy Division byla anglická hudební skupina založená v anglickém městě Manchester v roce 1976.
ostatní

Unknown Pleasures

575 Kč
Advent
Album Advent sice přináší záznam z adventního koncertu Javorů, avšak vedle lidových koled a zhudebněných básní se zimní tematikou nahrávka obsahuje i další známé písně z repertoáru sourozenců Ulrychových.
ostatní

Advent

269 Kč
Jaro Peklo Podzim Zima
DVD obsahuje hraný dokument o pochybách člověka, který uprostřed chaosu neví, co se svým talentem. Významnou část filmu tvoří hudba, kterou nahrála skupina Už jsme doma ve studiu České televize. Hudbu složil Miroslav Wanek ve spolupráci s Jindřichem Dolanským.
ostatní

Jaro Peklo Podzim Zima

179 Kč
Insanyya
Nahrávka Insanyya je počinem skvělé multietnické pražské formace Al-Yaman. Zvuk kapely je fúzí akustických nástrojů a elektroniky a spojuje tradiční postupy s novými prvky taneční hudby. Proud arabského vlivu skupiny přináší zpěvačka Ashwaq Abdulla Kulaib z Adenu (Jemen). Díky jejímu nezaměnitelnému vokálu a výtečnému propojení tanečních motivů, elektroniky a arabských písní je Al-Yaman považován za jednu nejlepších kapel svého žánru nejen u nás, ale i v celé Evropě.
ostatní

Insanyya

269 Kč
Dobře nám
Album Dobře nám je druhou samostatnou nahrávkou skupiny Koa. Kapela přidává reggae nebo funky a v několika písních se objeví dosud kapelou nevyužívaná elektrická kytara. Kromě češtiny se na CD zpívá španělsky, francouzsky, turecky, anglicky, romsky a slovensky.
ostatní

Dobře nám

269 Kč
Slunci ležím v rukou
Album obsahuje dvanáct písní, které všechny složila a otextovala Dáša Voňková. Na albu ji doprovází pianista Zdeněk Zdeněk, který je jí na desce rovnoceným partnerem.
ostatní

Slunci ležím v rukou

269 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 19 položek
<< < 1 2