Nejprodávanější Kniha - květen 2021
druhý stupeň

Spočítej hvězdy - 6%
(3x)
Okupaci své země si kamarádky Annemarie a Ellen téměř neuvědomují až do chvíle, kdy Němci začnou v Dánsku pronásledovat Židy. Ellen je totiž Židovka a ocitá se v ohrožení života. Annemariini rodiče se rozhodnou malou kamarádku své dcery zachránit.
druhý stupeň
Ukázky

Spočítej hvězdy

219 Kč
206 Kč
Lichožrouti - 6%
(5x)
Kniha desetiletí pro děti. Napínavý a vtipný příběh pro děti od autorsko-ilustrátorské dvojce Pavel Šrut – Galina Miklínová. Zavádí nás do tajemného světa záhadaného tvora, který žere ponožky a z párů dělá licháče.
druhý stupeň

Lichožrouti

331 Kč
311 Kč
Pan Smraďoch - 6%
(3x)
Další humorný příběh pro mladé čtenáře od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě.
druhý stupeň

Pan Smraďoch

202 Kč
190 Kč
Byl jednou jeden život - mozek - 11%
Komiksové zpracování kultovního animovaného seriálu!
druhý stupeň

Byl jednou jeden život - mozek

269 Kč
239 Kč
Můj první herbář - 11%
Můj první herbář je neobvyklá kniha plná zajímavostí, krásných ilustrací a… také prázdných stránek, na které nalepíte vlastnoručně usušené exempláře. Kniha vám poradí, v jakém ročním období jednotlivé druhy rostlin hledat či jak je nejlépe usušit.
druhý stupeň

Můj první herbář

224 Kč
199 Kč
Archistorie - 11%
(2x)
Víš, které známé architektonické památky byly postaveny z cihel a které z kamene? Jaké výhody má železobeton a proč se dnes používá tak často ve stavebnictví sklo? Už jsi někdy slyšel pojmy jako centrální stavba nebo bazilika?
druhý stupeň
Ukázky

Archistorie

359 Kč
319 Kč
Bylinkář - 11%
(2x)
Za doprovodu krásných a detailních ilustrací se v této knize děti naučí, jak léčivé byliny správně rozpoznat, sbírat, sušit, lisovat do herbářů i jak z nich vyrábět masti nebo tinktury.
druhý stupeň
Ukázky

Bylinkář

446 Kč
396 Kč
My děti ze stanice ZOO - 11%
(1x)
Nové vydání slavné knihy. Na základě zpovědi zachycené na magnetofonových páscích zpracovali Kai Hermann a Horst Rieck autentický životní příběh německé narkomanky Christiany F.
druhý stupeň

My děti ze stanice ZOO

314 Kč
279 Kč
Nejhorší děti na světě - 11%
(1x)
Jste připravení setkat se s nejhoršími dětmi na světě? Seznamte se s pěti příšernými kluky a pěti hroznými holkami!
druhý stupeň
Ukázky

Nejhorší děti na světě

268 Kč
238 Kč
Ďábelská zubařka - 6%
(4x)

Na město padá noc a v temnotě se začínají dít podivné, hrůzné věci. Malé děti večer před spaním uloží nic zlého netušíce pod polštář mléčný zub pro zoubkovou vílu, a ráno – ó hrůzo! .....

druhý stupeň

Ďábelská zubařka

296 Kč
278 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 202 položek
<< < 1 2 3 4 .. 21 > >>