Nejprodávanější tituly - květen 2021
neobyčejné osudy

Tři minuty do soudného dne - 11%
(1x)
Skutečný příběh dvou výjimečných mužů, připomínající hru kočky s myší, se odehrává na konci studené války.
neobyčejné osudy

Tři minuty do soudného dne

314 Kč
279 Kč
Mezi světy - 11%
(1x)
Pravidelně ji slýcháte z rozhlasu, její hlas je s vámi už desítky let, v autě na cestách, v kanceláři nebo třeba i ráno v koupelně. Do toho si občas odskočí na moderování v televizi nebo natáčí svá extrémní interview.
neobyčejné osudy

Mezi světy

476 Kč
423 Kč
Jako v nebi, jenže jinak
(12x)
Samotáři nežijí jen na Šumavě. Aleš Palán, autor bestselleru Raději zešílet v divočině, přináší setkání s dalšími solitéry žijícími stranou civilizace. Rok a půl za nimi jezdil do oblastí od Chodska po Bílé Karpaty, od Jizerských hor po Beskydy.
neobyčejné osudy
Ukázky

Jako v nebi, jenže jinak

398 Kč
Chlapec, který následoval svého otce do Osvětimi - 11%
(1x)
Gustav Kleinmann, vídeňský židovský čalouník, je v roce 1939 zatčen nacisty a spolu se svým dospívajícím synem Fritzem odvlečen do německého Buchenwaldu. Tam se začíná jejich nepředstavitelný příběh plný násilí, hladu a nucených pracíí.
neobyčejné osudy
Ukázky

Chlapec, který následoval svého otce do Osvětimi

358 Kč
318 Kč
Kdo ví, kde budu zítra
(4x)
Jak to dopadne, když si uznávaný komentátor Jindřich Šídlo sedne s Tomášem Etzlerem, spolupracovníkem americké CNN a bývalým reportérem České televize v Číně, a povídají si o novinařině?
neobyčejné osudy
Ukázky

Kdo ví, kde budu zítra

279 Kč
Kapka kámen vyhloubí - 11%
(1x)
„Stálá kapka i kámen vyhloubí. Toto přísloví se stalo mým životním heslem, neboť je to nejpřiléhavější charakteristika mé práce,“ zapsala si na konci srpna roku 1962 do svého deníku Hana Kulasová, maminka šestiletého Jirky a o rok mladšího Vaška. Pok
neobyčejné osudy

Kapka kámen vyhloubí

260 Kč
231 Kč
Rebel Hnízdil - 11%
(1x)
Znáte ho jako muže, který vytáhl do boje proti farmaceutickým firmám a lidem ukázal, že prášky jim zdraví nezachrání. Nebo jako muže, který se nebál říct nahlas, že mnozí politici jsou vlastně psychopati.
neobyčejné osudy
Ukázky

Rebel Hnízdil

296 Kč
263 Kč
O Pavlovi - 11%
(7x)
Vzpomínky české novinářky, prozaičky a kulturní organizátorky (mj. též ministryně kultury města Hamburk) Dani Horákové na léta strávená s jejím manželem, filmovým režisérem, scenáristou a prozaikem Pavlem Juráčkem.
neobyčejné osudy
Ukázky

O Pavlovi

448 Kč
398 Kč
Uprchlíci - 11%
(1x)
V neděli 24. června 1960 skočil Jan Roček s manželkou, tchyní a dvěma malými syny z paluby východoněmecké výletní lodi do vod přístavu v dánském Gedseru. O den později stejný kousek zopakovali jejich dobří přátelé.
neobyčejné osudy

Uprchlíci

359 Kč
319 Kč
Jako bych žila dva životy - 11%
(1x)
Otevřený rozhovor básníka Milana Ohniska s výjimečnou moderátorkou Danielou Drtinovou – a také s jednadvaceti „nejbližšími a blízkými“.
neobyčejné osudy
Ukázky

Jako bych žila dva životy

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 207 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 21 > >>