Nejprodávanější Kniha - květen 2021
romantika

Slečna na hlídání - 11%
Co se stane, když se střetnou dva lidi ze zdánlivě neslučitelných světů? Co se stane, když se potkají dva lidi, kdy jeden se lásky bojí a druhý na ni nevěří?
romantika

Slečna na hlídání

251 Kč
223 Kč
Snít znovu - 11%
(1x)
Další román úspěšné autorky Mony Kasten, kterou si oblíbily čtenářky nejen v Německu. Ke známým postavám a příběhům z Woodshillu se v tomto díle připojuje odvážná a talentovaná herečka Jude.
romantika

Snít znovu

359 Kč
319 Kč
Výzva - 11%
Vysoká měla být moje šance, jak bych se mohla zbavit komplexu ošklivého káčátka a roztáhnout křídla. Místo toho jsem skončila v domě sesterstva plném nepříjemných holek.
romantika

Výzva

350 Kč
311 Kč
Příručka jadranské snoubenky - 11%
(1x)

Příběh lásky mezi Češkou a Chorvatem, proložený skvělými recepty ze slunné Dalmácie.

romantika

Příručka jadranské snoubenky

215 Kč
191 Kč
Sestry Springovy - 11%
Děvčata Springova vyrůstají na vojenské základně v New Orleans. Každá ze sester je úplně jiná a všechny dohromady představují živelnou pohromu.
romantika

Sestry Springovy

269 Kč
239 Kč
Bubny podzimu - 11%
Bubny podzimu jsou čtvrtou knihou série románů Cizinka a začínají tam, de Mořeplavec skončil.
romantika

Bubny podzimu

539 Kč
479 Kč
Dům U Tří borovic - 11%
(3x)
Francouzský venkov na konci 19. století. Prostředí plné pověr, předsudků, klepů a nedůvěry k „přivandrovalcům“. Zanedbaný statek, na němž bez nadšení hospodaří bývalý právník André Trevillon s hrstkou služebnictva a postiženým synem. Tak vypadá místo, kam se v tísni uchýlí mladá žena prchající z ohroženého domova.
romantika

Dům U Tří borovic

269 Kč
239 Kč
Holčička, která spolkla mrak velký jako Eiffelova věž
Ve své nové knize věhlasný francouzský romanopisec, jehož romány si podmaňují srdce čtenářů na celém světě, líčí neuvěřitelný, fantaskní, hravý, ale především lidsky hluboký příběh matky, která se z lásky naučila létat.
romantika

Holčička, která spolkla mrak velký jako Eiffelova věž

44 Kč
Vejce a já - 6%
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
romantika

Vejce a já

296 Kč
278 Kč
Do plamenů - 11%
(1x)
Neuvěřitelně sexy druhý díl trilogie Meredith Wild o rodině Bridgů, jež si podmaní nejenom čtenáře prvního dílu, ale i ty, kteří se s osudy hlavních hrdinů poprvé seznámí až v tomto díle…
romantika

Do plamenů

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 87 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>