Nejprodávanější tituly - květen 2021
psi

Rambo na vodítku
Srozumitelně vyložené důvody, v čem spočívá mechanismus agresivního chování, jaké jsou jeho projevy a nabídka konkrétních návodů, jak a co trénovat, aby si pes a jeho majitel společné vycházky konečně užívali v pohodě.
psi
Ukázky

Rambo na vodítku

186 Kč
Německý ovčák
Chovejte německé ovčáky s láskou a porozuměním. Odborník na slovo vzatý vás srozumitelným způsobem zasvětí do správného chovu i výchovy německého ovčáka. Seznámí vás s důležitými poznatky chovatelů, instruktorů a zvěrolékařů.
psi

Německý ovčák

116 Kč
Velká kniha rad první pomoci pro psy
Kniha je praktickým průvodcem v rizikových situacích, do nichž se mohou dostat chovatelé psů. Je rádcem i v preventivní veterinární péči.
psi

Velká kniha rad první pomoci pro psy

297 Kč
Svého psa nestřílejte
(5x)
Tato úžasná, jasně srozumitelná a nesmírně užitečná kniha je určena každému, kdo by rád porozuměl nebo změnil chování nějakého živého organismu - ať už jde o štěkajícího psa, hlučného souseda, nepřátelskou kočku nebo vaše vlastní zlozvyky.
psi

Svého psa nestřílejte

297 Kč
Dog dancing
V této u nás první publikaci seznamuje autorka začínající tanečníky nejen s figurami, ale radí, jak vůbec s tímto sportem začít a připravit tak mnoho zábavy jak pro nás, tak pro svého čtyřnohého mazlíčka.
psi

Dog dancing

233 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 35 položek
<< < 1 2 3 4