Nejprodávanější tituly - leden 2024
psi

Trénink je rozhovor
(4x)
V současné době asi není v České republice trenér, který by k pozitivním metodám výcviku měl tolik co říct jako RNDr. František Šusta.
psi

Trénink je rozhovor

359 Kč
Pes v umění
Psi milujeme pro jejich veselou povahu a přátelskou společnost, kterou nám nezištně poskytují. „Pes v umění“ je osobitá sbírka obrazů a ilustrací psů vytvořených umělci z celého světa.
psi

Pes v umění

314 Kč
Lidsko-psí konverzace
My lidé a naši psi jsme dva zcela rozdílné živočišné druhy.
psi

Lidsko-psí konverzace

359 Kč
Psověda
Kdy lidé poprvé ochočili vlka? Kolik hraček znáš… Kolik slov se dokážou naučit geniální border kolie? Pozná se pes v zrcadle a má teorii mysli? Psi a matematika. Vnímají psi magnetické pole? Mohli by se dožívat 20 let?
psi
Ukázky

Psověda

149 Kč
Okem trenéra
V knize Okem trenéra Ken Ramirez na příkladech z praxe popisuje trénink za pomoci pozitivní posilování a dokládá jeho účinnost a vliv na budování důvěry a na transformaci života zvířat.
psi

Okem trenéra

359 Kč
Chov psů – Příručka zodpovědného chovatele
Kniha Chov psů – Příručka zodpovědného chovatele je volným pokračováním velmi úspěšné knihy Jak prodloužit život vašeho psa. Kniha je určena jak zkušeným chovatelům, tak i těm, kteří s chovem psa začínají.
psi

Chov psů – Příručka zodpovědného chovatele

152 Kč
Bulteriéři
Bulteriéři - tak jsou v této knize nazývána všechna plemena obecně známá jako teriéři typu Bull. Typické znaky tělesné stavby je natolik odlišují od jiných plemen, že o jejich příslušnosti není většinou nejmenších pochyb.
psi

Bulteriéři

629 Kč
Deník ukecaného bulíka
Haf, jmenuju se Bren a jsem pes. No pes… jsem bulík, úplně přesně anglický bulteriér. A protože jsem psíček ukecanej a mám ke všemu co říct, rozhodl jsem se, že se s vámi podělím nejen o své názory, pohled na svět, ale i o příhody z mého života.
psi
Ukázky

Deník ukecaného bulíka

180 Kč
Kynologická příručka
Odborná publikace, která poskytuje vysvětlení některých podstatných věcí důležitých pro chov psů. V první části přináší základní informace o výživě, tělovědě, plemenitbě, chovu a výcviku psa.
psi

Kynologická příručka

314 Kč
Štěně
Vychováváte štěně a zažíváte dost pekelné situace? Tento praktický, bohatě ilustrovaný rádce vám pomůže pohlížet na první týdny života se štěnětem realisticky jako na trochu šílené období, které však už mnoho lidí před vámi přežilo ve zdraví.
psi
Ukázky

Štěně

254 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 14 položek
1 2 > >>