Nejprodávanější tituly - leden 2024
psi

Agility - Od první překážky k velkému parkuru
Cílený skok přes překážku, průběh tunelem a vzápětí v rychlém tempu slalom mezi tyčkami – tak vypadá agility. Viviane Theby a Michaela Hares vám ukáží, jak nacvičovat jednotlivé překážky..
psi

Agility - Od první překážky k velkému parkuru

224 Kč
Neznám druhé takové zvíře, jako je pes
RNDr. František Šusta, PhD. pracoval deset let jako profesionální trenér zvířat v zoo a získal i řadu mezinárodních ocenění. Poté, co se krom exotů začal věnovat i psům, užasl nad oddaností a tolerancí, kterou projevují ve vztahu ke svým páníčkům.
psi

Neznám druhé takové zvíře, jako je pes

269 Kč
Pes
Jedinečná kniha, kterou budete tvořit spolu se svým pejskem: můžete si v ní zaznamenávat psí kusy a rošťárny od prvního dne, kdy se u vás doma objevil. Kniha nabízí dostatek místa na vlepení fotografií vašeho kamaráda...
psi

Pes

89 Kč
Psi
Kniha představuje téměř 200 plemen psů. Poskytuje základní informace o jejich velikosti, hmotnosti, zbarvení, o charakterových vlastnostech a možnostech využití, o historii chovu.
psi

Psi

251 Kč
Výcvik psů loveckých plemen
Autor zastává názor, že drilování loveckého psa na oploceném cvičišti nikam nevede, neboť je mu zapotřebí právě lovecké výchovy, s jejíž pomocí jej lze nejsnáze dovést k poslušnosti a ovladatelnosti.
psi

Výcvik psů loveckých plemen

314 Kč
Konejšivé signály
(1x)
Kniha shrnuje veškeré poznatky o konejšivých signálech a naučí čtenáře, jak lépe porozumět psům a jak tyto signály používat při komunikaci s nimi.
psi

Konejšivé signály

206 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 16 položek
<< < 1 2