Nejprodávanější knihy - květen 2021
humor

Glennkill - ovce vyšetřují - 6%
(6x)
Evropský bestseller. Jednoho rána leží pastýř George Glenn mrtvý v trávě, přišpendlený rýčem k zemi. Jeho ovce stojí před velikou záhadou: kdo asi zabil starého pastýře? Slečna Maplová, nejchytřejší ovce ze stáda, zahajuje vyšetřování ...
humor

Glennkill - ovce vyšetřují

220 Kč
207 Kč
Čtvrteční klub amatérských detektivů - 11%
(3x)
V poklidné vesnici pro penzisty se jednou týdně scházejí čtyři přátelé, aby vyšetřili nevyřešené vraždy. Když je však místní developer nalezen mrtev, „Čtvrteční klub amatérských detektivů“ se ocitne uprostřed svého prvního skutečného případu.
humor
Ukázky

Čtvrteční klub amatérských detektivů

358 Kč
318 Kč
Deník jóga matky - 11%
Je rodinný život dostatečně duchovní?
humor

Deník jóga matky

269 Kč
239 Kč
Když sob se ženou snídá - 11%
Druhý světový průvodce Haliny Pawlowské Laponsko, Afrika, Rakousko, Vídeň, Španělsko, Kréta, Hollywood a od čerta k ďáblu vás zavedou cestopisy Haliny Pawlowské.
humor

Když sob se ženou snídá

269 Kč
239 Kč
Slovu zdar! - 11%
Je nedostatek smyslu pro humor polehčující, nebo přitěžující okolnost? Na tuto otázku by mohla odpovědět kniha aforismů výtvarníka, básníka a písničkáře Jiřího Slívy.
humor

Slovu zdar!

225 Kč
200 Kč
Švejk afghánským veteránem
Tenhle Švejk je o současném českém chlapíkovi, který se umí navzdory postižení chovat jako chlap, ale je také o ženách, protože Švejkova pečovatelka Eržika toho o světě ví stejně tolik.
humor

Švejk afghánským veteránem

196 Kč
Z mého severoitalského deníku - 11%
„Ano, i jeden polibek může být polibkem smrti. Což je obzvláště tady, ve vroucí Itálii, katastrofa. Emoce a láska se nedají vměstnat jen do žhavých pohledů a slov, cezených přes roušku jako špagety přes sítko...“ Jak prožívá těžkou koronavirovou pandemii v Itálii roku 2020 česká rodina v dolomitském podhůří?
humor

Z mého severoitalského deníku

251 Kč
223 Kč
Dalajlamova kočka a umění příst - 6%
(3x)
Než dalajlama odjede na přednáškové turné do Ameriky, uloží své milované kočce Jesce (JSK, Její Svatosti Kočce) určitý úkol: objevit pravou příčinu štěstí. Plnění úkolu zavede kočku do netušených dobrodružství!
humor

Dalajlamova kočka a umění příst

220 Kč
207 Kč
Velká kniha čůrání - 11%
(5x)
Kreslená encyklopedie čůrání pro malé i velké.
humor

Velká kniha čůrání

176 Kč
156 Kč
Mým marodům - 6%
(9x)
Jan Hnízdil má dar psát přístupně a srozumitelně a navíc i s vtipem, elegancí a humorem, ať už je řeč o záludnostech úzce odborných.
humor

Mým marodům

203 Kč
191 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 172 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 18 > >>