Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2021
sci-fi

Generálova zrada - 11%
(1x)
Generál Imperiální gardy přeběhl k nepříteli a hrozí, že prozradí vojenská tajemství kritická pro další osud Křížového tažení Sabbatinými světy.
sci-fi

Generálova zrada

305 Kč
271 Kč
Muž z vysokého zámku - 11%
(7x)
Píše se rok 1962 a patnáct let po americké kapitulaci v Kalifornii vládne japonská okupační správa. Po Spojených státech ale za japonského přihlížení a německého běsnění koluje podivná kniha, v níž Spojenci druhou světovou válku neprohráli.
sci-fi
Ukázky

Muž z vysokého zámku

268 Kč
238 Kč
Růže pro Algernon - 11%
(4x)
Růže pro Algernon se od doby svého vzniku objevily v nejednom filmovém či televizním zpracování, jako divadelní hra prošly nepřeberným množstvím rozmanitých realizací po celém světě, inspirovaly rovněž řadu dalších příběhů i hudebních skladeb.
sci-fi
Ukázky

Růže pro Algernon

349 Kč
310 Kč
Za pokladem a jiné kreslené příběhy
Kniha přináší veselé komiksy o opičáku Gogovi a slůněti Šišíkovi, vtipné příhody vodníka Šplouchala a draka Bouráka, dobrodružství Bugr Billa na Divokém západě a tajemného sněžného muže v Himalájích i řadu dalších humorných obrázkových seriálů.
sci-fi

Za pokladem a jiné kreslené příběhy

71 Kč
Příběh šmouly Mrněte
Další čtyři z komiksových příběhů o vesničce plné šťastných modrých bytůstek.
sci-fi

Příběh šmouly Mrněte

71 Kč
Vyhlídka na věčnost - 11%
(4x)
Žijí mezi námi – známe je z televize, z rozhlasu i z novin – mluvčí. Ovšem pouze jeden z nich je pan Mluvčí, ale na toho v hromadných sdělovacích prostředcích nenarazíme. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
sci-fi

Vyhlídka na věčnost

449 Kč
399 Kč
Brasyl - 11%
Román o Brazílii, zemi, kam dějiny zanesly mnoho barev pleti a řadu náboženských kultů, zemi hlubokých pralesů, dusného horka a slunce, lásky k fotbalu a nekonečných telenovel.
sci-fi

Brasyl

323 Kč
287 Kč
Cyberpunk 2077 - Trauma team - 11%
NADIA, POMOCNÁ ZDRAVOTNICE PRO FIRMU V SOUKROMÉM VLASTNICTVÍ ZNÁMOU JAKO TRAUMA TEAM INTERNATIONAL, jako jediná přežila nezdařenou záchrannou misi, která se proměnila v přestřelku.
sci-fi

Cyberpunk 2077 - Trauma team

269 Kč
239 Kč
Kůstek 6: Starcova jeskyně - 11%
Začíná střetnutí mezi Černou kápí a obyvateli Údolí. A v samém středu bouře se ocitají Trnka s Podfou Kůstkem. Kdo přežije obětní rituál, který Černá kápě chystá ve svitu krvavého měsíce?
sci-fi

Kůstek 6: Starcova jeskyně

269 Kč
239 Kč
Posmrtná predace
Básník české akční fantastiky se vrací na místo činu v deštivém krimi noiru.
sci-fi
Ukázky

Posmrtná predace

269 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 203 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 21 > >>