Nejprodávanější tituly - květen 2021
film a divadlo

Film a dějiny 6. - Postkomunismus - 11%
Kolektivní monografie Film a dějiny 6. Postkomunismus postihuje vybraná témata spojená s proměnou žánru historického filmu a televizního seriálu a jeho společenskou reflexí po roce 1989.
film a divadlo

Film a dějiny 6. - Postkomunismus

269 Kč
239 Kč
Jan Tříska - 11%
Byl Romeem i Lorenzacciem, byl Faustem i Radúzem, byl králem Learem i Igorem Hnízdem. Byl lecčíms, ale stále zůstával mužem a klukem s nestárnoucí duší a kouzlem, které se nedá naučit ani vypočítat.
film a divadlo

Jan Tříska

179 Kč
159 Kč
Dramaturgie her Karla Čapka - 11%
Kniha věnovaná dramaturgickým rozborům pěti her Karla Čapka (Loupežník, RUR, Věc Makropulos, Bílá nemoc, Matka) vznikla ze dvou podnětů, které spolu úzce souvisejí.
film a divadlo

Dramaturgie her Karla Čapka

216 Kč
192 Kč
Experiment myší ráj - 11%
Známý vědec John Calhoun z USA provedl pokus, ve kterém zkoumal, co se stane myším, kterým vybuduje dokonalý život s ideálními podmínky pro hladkou reprodukci, dostatkem potravy a bez strachu z predátorů.
film a divadlo

Experiment myší ráj

99 Kč
88 Kč
Postava k podpírání - 11%
Kniha Postava k podpírání vychází v Knihovně Václava Havla jako 4. svazek edice Dílo Pavla Juráčka. Obsahuje všechny známé a dostupné verze této mrazivé grotesky o půjčovně koček a bezbřehé moci úřednického aparátu.
film a divadlo

Postava k podpírání

224 Kč
199 Kč
SharedSpace: Music, Weather, Politics - 11%
Almost one year after the 13th edition of the Prague Quadrennial of Performance Design and Space, a publication has been released dedicated to the SharedSpace: Music Weather Politics project with a particular look at the latest PQ exhibition.
film a divadlo

SharedSpace: Music, Weather, Politics

315 Kč
280 Kč
Theatre Theory Reader - 11%
Výbor Theatre Theory Reader: Prague Schools Writings představuje dosud nejucelenější a nejkomplexnější výbor studií divadelní teorie vycházejí z českého strukturalismu.
film a divadlo

Theatre Theory Reader

441 Kč
392 Kč
Továrna Barrandov - 11%
Na Barrandově se dnes natáčí víc zahraniční než domácí filmy, ale do roku 1990 tamní studio platilo za symbol a pomyslné centrum české kinematografie. Kniha je prvním pokusem o historii tohoto centra.
film a divadlo

Továrna Barrandov

360 Kč
320 Kč
Král Jindřich IV. - 11%
Nejslavnější historická hra Williama Shakespeara. V kulisách rozvrácené Anglie se odehrává příběh prince, který se z nezodpovědného floutka stává zodpovědným vládcem své země.
film a divadlo

Král Jindřich IV.

395 Kč
351 Kč
Scénické tradice jihovýchodní Asie - 11%
Tato kniha má za cíl zmapovat doposud živé rituální a scénické fenomény významného regionu jihovýchodní Asie. Ten – na rozdíl od Číny, Indie a Japonska – není v české teatrologii adekvátně zpracován.
film a divadlo

Scénické tradice jihovýchodní Asie

216 Kč
192 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 81 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>