Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2021
psychologie

Léčba traumatu - 11%
Vědecké studie ukazují, že lidé, kteří přežili nehody, přírodní katastrofy nebo traumata v dětství, často trpí dlouhodobými příznaky od úzkostí a depresí přes nevysvětlitelné bolesti a únavu, až po různé druhy onemocnění a psychického „odehrávání“.
psychologie
Ukázky

Léčba traumatu

248 Kč
220 Kč
Sociopat odvedle - 11%
V Sociopatovi odvedle nám Martha Stoutová, psycholožka z Harvardu, odhaluje, že šokující čtyři procenta běžné populace – tedy jeden člověk z pětadvaceti je skrytý sociopat, který nedokáže cítit stud, vinu nebo výčitky.
psychologie

Sociopat odvedle

324 Kč
288 Kč
Vy jste placebo – Na stavu mysli záleží - 11%
(1x)
V knize Jste placebo doktor Joe Dispenza předkládá několik doložených případů těch, kteří překonali rakovinu, srdeční choroby, depresi, artritidu nebo třesy spojené s Parkinsonovou chorobou pouze díky tomu, že věřili v placebo efekt.
psychologie

Vy jste placebo – Na stavu mysli záleží

404 Kč
359 Kč
Král, Válečník, Kouzelník, Milovník - 11%
(1x)
Tato kniha se snaží znovuobjevit, posílit a podpořit mužnost v mužích. Podle autorů je mužství utvořeno čtyřmi archetypickými mužskými energiemi, které jsou všem mužům vrozené a slouží různým účelům.
psychologie

Král, Válečník, Kouzelník, Milovník

269 Kč
239 Kč
Emoční inteligence - 11%

IQ není zdaleka tak důležité jako EQ!

Vydání přelomové práce jednoho z nejpřednějších amerických psychologů, která naprosto mění pohled na to, co to znamená být chytrý.

psychologie

Emoční inteligence

314 Kč
279 Kč
10 minut denně pro váš vztah - 11%
Jako vaše sportovní výkony závisí na pravidelném cvičení, tak váš vztah stojí na práci s emocemi. Nečekejte na krize, abyste se pak snažili zachraňovat, co se dá. Začněte na svém vztahu pracovat právě teď!
psychologie

10 minut denně pro váš vztah

269 Kč
239 Kč
Jak se stát moderním samurajem - 11%
(1x)
Autor je odborníkem na dějiny a život v Japonsku. V této knize přichází s originální myšlenkou a snaží se aplikovat hlavní ctnosti, disciplínu a tradice samurajů na dnešního člověka.
psychologie

Jak se stát moderním samurajem

269 Kč
239 Kč
Kognitivně-behaviorální přístupy v praxi pedagoga - 11%
Kognitivně-behaviorální terapie je v současnosti jednou z nejpopulárnějších a nejžádanějších terapií.
psychologie

Kognitivně-behaviorální přístupy v praxi pedagoga

179 Kč
159 Kč
O nemoci, která se nazývá schizofrenie - 11%
Uznávaný odborník na léčbu schizofrenie MUDr. Martin Jarolímek v knize srozumitelně charakterizuje tuto psychickou poruchu, líčí její příznaky a zabývá se různými aspekty léčby i běžného života.
psychologie

O nemoci, která se nazývá schizofrenie

179 Kč
159 Kč
Přepište svůj příběh
(1x)
Benjamin Hardy boří zažité mýty o osobnosti a nabízí odvážné strategie pro osobní transformaci. V knize Přepište svůj příběh čerpá z psychologických poznatků a vyvrací zažitou, avšak mylnou představu, že osobnost je vrozená a neměnná.
psychologie

Přepište svůj příběh

239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 254 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 26 > >>