Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2021
psychologie

Racionálně-emoční terapie - 11%
I když máte pocit, že si z vás život střílí, můžete se naučit, jak ho zdravě a racionálně zvládat. Zkušený psychoterapeut Daniel Fryer, který se věnuje racionálně-emoční behaviorální terapii, tvrdí, že své nezdravé reakce dokážeme změnit.
psychologie

Racionálně-emoční terapie

89 Kč
79 Kč
Závislosti - 11%
Učební text určený primárně studentům psychologických, ale i dalších společenskovědních oborů a pracovníkům pomáhajících profesí, kteří se setkávají s lidmi trpícími či ohroženými různými druhy závislostí.
psychologie

Závislosti

359 Kč
319 Kč
Abhidhamma a Abhivinaya - 11%
(1x)
Kniha Abhid-hamma-Abhivinaya je završením životního díla ctihodného Áyukusa-la Thery, ve které jsou shrnujícím způsoben podány postupy Abhivi-nayi pro zvládání života podle Buddhovy nauky až k dosažení konečného cíle Nibbány.
psychologie

Abhidhamma a Abhivinaya

225 Kč
200 Kč
Existenciální psychoterapie - 11%
Hlavními pilíři této odborné knihy jsou čtyři velká témata lidského života: smrt, svoboda, existenciální izolace (osamělost) a nepřítomnost, ztráta smyslu. Autor ukazuje jejich význam a to, jaké konflikty vznikají, když je s nimi člověk konfrontován.
psychologie

Existenciální psychoterapie

674 Kč
599 Kč
Královna děsu aneb Panická porucha - 11%
(2x)
Panika není slabost – je to nemoc a dá se léčit. Panická porucha přichází bez výstrahy a postihuje lidi různých povah i profesí, kteří ji zprvu považují za příznak jiných chorob.
psychologie
Ukázky

Královna děsu aneb Panická porucha

269 Kč
239 Kč
Mít, nebo být? - 11%
(2x)
Erich Fromm, jehož humanistické knihy již psychologii a filozofii zpřístupnily čtenářům několika generací, zde analyzuje povahu západní společnosti, hledá původ jejích problémů a nabízí alternativu jejího vývoje.
psychologie

Mít, nebo být?

296 Kč
263 Kč
Teorie a terapie osobnosti - 11%
Výbor z díla jednoho z nejvýznamnějších psychologů 20. století a zakladatele na klienta zaměřené terapie přináší do češtiny dosud nepřeložené prce.
psychologie

Teorie a terapie osobnosti

359 Kč
319 Kč
Výbor z díla III. - Osobnost a přenos - 11%
(2x)
Revidované vydání třetího svazku „Výboru z díla C. G. Junga“. Kniha obsahuje Jungovy texty: Vztahy mezi já a nevědomím; Psychologie přenosu.
psychologie

Výbor z díla III. - Osobnost a přenos

752 Kč
668 Kč
Ať žijou mikrouti - 11%
Láska možná prochází žaludkem, ale celý náš život řídí útroby… Známý psychiatr, publicista a vysokoškolský pedagog píše poutavě, poučně, originálně i s humorem o střevním mikrobiomu, jemuž se také říká “střevní mozek”.
psychologie

Ať žijou mikrouti

314 Kč
279 Kč
Mentální postižení
V dnešní době je stále aktuálnější seznámit odbornou i širší veřejnost se specifiky osobnosti žáků i klientů s mentálním postižením. Publikace se věnuje jak nezbytnému objasnění terminologie, tak právní úpravě postavení osob s mentálním postižením.
psychologie

Mentální postižení

455 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 254 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 26 > >>