Nejprodávanější tituly - květen 2021
historické romány

Egypťan Sinuhet - 11%
(5x)
Pozoruhodné a barvité osudy vypravěče Sinuheta čtenáře zavedou do významných míst tehdejšího světa, do válečné vřavy, nelítostných bojů o moc, dvorských pletich a úkladů tak podrobně a věrohodně, že lze jen obdivovat, jak nestárnoucí obraz této doby i podobenství lidského života v samotném Sinuhetovi i osudech obyčejných lidí autor vytvořil.
historické romány
Ukázky

Egypťan Sinuhet

539 Kč
479 Kč
Dítě na nástupišti - 11%
(4x)
Praha 1939. Mladá matka Eva má tajemství ze své minulosti. Když do země vpadnou nacisté, Eva ví, že jediný způsob, jak udržet její dceru Miriam v bezpečí, je poslat ji pryč - i když to znamená, že ji už nikdy nemusí spatřit.
historické romány

Dítě na nástupišti

359 Kč
319 Kč
Kdo tančí s vodou - 11%
Jedinečné vyobrazení světa otroctví a příběh o nejstarším americkém boji — boji za svobodu.
historické romány
Ukázky

Kdo tančí s vodou

359 Kč
319 Kč
Papežova dcera - 11%
(1x)
„Představte si, spí se svým bratrem a dokonce i otcem!“ šeptají si tajně obyvatelé Říma. „Je to vražednice!“dodávají druzí. „A taková děvka dokonce předsedá kardinálům! Ať propadne peklu!“
historické romány

Papežova dcera

260 Kč
231 Kč
Papež ukrutný - Limitovaná edice - 11%
Je srpen roku 1503 a umírá papež Alexandr VI., vlastním jménem Rodrigo Borgia. To je ta pravá chvíle pro zapřisáhlé nepřátele Borgiů, rod della Rovere, aby se intrikami a sliby, jež nehodlají dodržet, pokusili papežský stolec obsadit sami.
historické romány

Papež ukrutný - Limitovaná edice

718 Kč
638 Kč
Vlk a dýka - 11%
(4x)
Hrad na hoře Sitno odedávna střeží cestu k bohatým hornickým městům. Kvůli turecké hrozbě je na podzim roku 1599 dobře vyzbrojený a má početnou posádku. Navzdory tomu se z něj ztratí kastelánova dcera. Uprostřed noci, bez jediné stopy.
historické romány
Ukázky

Vlk a dýka

349 Kč
310 Kč
Skandál století - 11%
Příběh Václava Hanky, bibliotekáře Českého vlasteneckého muzea, a jeho přátel kaplana Borče, justiciára Sklenčky, básníka Lindy a malíře-restaurátora Horčičky.
historické romány
Ukázky

Skandál století

179 Kč
159 Kč
Podivná svatba na Lichnici
(3x)
Při ústupu českého vojska z Bavorska se dostane v Mühldorfu zádní voj do obležení. V něm bojuje i Oldřich z Chlumu. Rytířům se podaří probojovat na svobodu, ale i když by měli slavit, jejich velitelé Smil z Lichtemburka a Vok z Rožmberka jsou nervózní.
historické romány
Ukázky

Podivná svatba na Lichnici

199 Kč
Adventní kletba
(5x)
Zdánlivě obyčejná návštěva hradu Krašova se změní v děsivou noční můru. Další titul z úspěšné edice historických detektivních románů Hříšní lidé Království českého.
historické romány
Ukázky

Adventní kletba

199 Kč
Husitská epopej IV. - Za časů bezvládí - 11%
Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království.
historické romány

Husitská epopej IV. - Za časů bezvládí

422 Kč
375 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 290 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 29 > >>