Nejprodávanější Kniha - květen 2021
sci-fi

Star Wars - Thrawn Ascendence: Chaos na vzestupu
Úvodní kniha nové trilogie Star Wars o tajemném národu Chissů.
sci-fi

Star Wars - Thrawn Ascendence: Chaos na vzestupu

314 Kč
Já, Finis
Ze Země se ztrácí kluci. Přesně v den svých osmých narozenin beze stopy zmizí a nikdo tomu nedokáže zabránit. Lidé ztratili veškerou naději, dokonce si už ani nekladou otázky kdo, kam a hlavně proč chlapce unáší. Dvanáctiletý Petr však nezmizel.
sci-fi
Ukázky

Já, Finis

357 Kč
Médium
Flynn žije se svým bratrem Burtonem v kraji, kde o práci nezavadíte. Pokud tedy nechcete vařit drogy. Nad vodou je drží jen peníze, které Burton dostává jako vyrovnání za nervové poškození, jež utrpěl během své služby v armádě. A navíc má Burton práci, o které Flynn neví. Dokud se jedné noci něco ošklivě nepokazí. Přitom to vypadalo jednoduše – Burton se účastní testování nové hry. Jenže to, čeho je nakonec jeho sestra svědkem, rozhodně nevypadá jako hra. Spíš to připomíná vraždu…
sci-fi

Médium

449 Kč
Metro 2035
Třetí světová válka smazala lidstvo z tváře Země. Planeta osiřela. Velkoměsta byla obrácena v prach a popel. Železnice rezivějí. Družice se osaměle potácejí na oběžné dráze.
sci-fi

Metro 2035

413 Kč
Obsidio
(4x)
Poté co se Kady, Ezra, Hanna a Nik zachránili a porušili přitom všechny existující zákony, musí se společně s několika tisíci přeživšími dostat do trvale osídlené části vesmíru.
sci-fi

Obsidio

359 Kč
Ostrov Tisíce hvězd
(1x)
Jedenáctiletá Tigris se s tatínkem stěhuje do nového bytu. Vůbec ji to ale netěší, v tom starém bylo tolik drobných památek na její mámu a ten nový je prostě jen prázdný...
sci-fi
Ukázky

Ostrov Tisíce hvězd

268 Kč
Plyšákokalypsa
(1x)

Nedávno skončila válka, kterou hračky rozpoutaly proti lidstvu. A hračky v ní zvítězily…

Plyšáci, panenky, roboti, ale i malí plastoví vojáčci už měli plné zuby toho, že s nimi rozmazlené děti zacházely jako s pouhými věcmi.

sci-fi

Plyšákokalypsa

224 Kč
Star Wars - Thrawn. Velezrada
Thrawn se postupně stává jedním z nejúčinnějších nástrojů Impéria proti povstalcům.
sci-fi

Star Wars - Thrawn. Velezrada

314 Kč
Cesta
(17x)
McCarthy v románu Cesta stroze a lapidárně líčí svět po globální katastrofě - přesně domýšlí jeho podobu i jednání přeživších ve světě, kde z někdejší civlilizace nezůstalo téměř nic.
sci-fi
Ukázky

Cesta

250 Kč
Jak vypálit Chrome
(1x)
Temná vize počítačových kovbojů, biologicky zdokonalených vojáků štěstí a hi-techových jedinců vyřazených z normálního života získala Williamu Gibsonovi nebývalou chválu.
sci-fi

Jak vypálit Chrome

269 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 200 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 20 > >>