Nejprodávanější e-knihy - květen 2021
společenské vědy

Media life - 20%
Publikace předkládá ucelenou a originální koncepci „života v médiích“. Přestože člověk obvykle trvá na pojetí technologie jako něčeho, co je vůči životu vnější, média nejen reprodukují, ale i utvářejí svět, v němž žijeme.
společenské vědy
Ukázky

Media life

210 Kč
168 Kč
Žurnalistika a společnost - 20%
Kniha představuje přehlednou syntézu základních pohledů na charakter a poslání žurnalistiky a nabízí teoretické základy pro její zkoumání a reflexi. Díky přístupnému stylu zpracování ji ocení nejen odborná veřejnost.
společenské vědy
Ukázky

Žurnalistika a společnost

220 Kč
176 Kč
Ukrajinská pracovní migrace v Česku - 20%
Tato kniha se točí kolem peněz – remitencí, které migranti vydělají v zahraničí a poté posílají svým rodinám do mateřské země. Pojednává zejména o tom, kde se tyto remitence berou/rodí, jakou mají váhu ve srovnání s příjmy a ostatními výdaji atd.
společenské vědy
Ukázky

Ukrajinská pracovní migrace v Česku

220 Kč
176 Kč
Česky psané časopisy pro děti (1850-1989) - 20%
Jako předmět zkoumání zvolil autor knihy česky psané časopisy pro děti. Jedná se o dosud málo zmapovanou oblast historie českých médií, zahrnující desítky titulů, z nichž některé formovaly celé generace, a jiné jsou dnes již téměř zapomenuty.
společenské vědy
Ukázky

Česky psané časopisy pro děti (1850-1989)

290 Kč
232 Kč
Jak drahá je nepoctivost - 20%
(1x)
V knize Jak drahá je nepoctivost obrací oceňovaný autor Dan Ariely svoji pozornost, jedinečný vhled a novátorský výzkum k otázce nepoctivosti.
společenské vědy
Ukázky

Jak drahá je nepoctivost

149 Kč
119 Kč
Ekonomické krize: jejich příčiny a léčba - 19%
Hospodářské krize jsou běžnou součástí života společnosti, a to nemusí jít ani o krize vyvolané nějakou válkou anebo pandemií. Jsou to právě hospodářské krize, které jako jedna z mála věcí lákají pozornost laiků k ekonomii.
společenské vědy
Ukázky

Ekonomické krize: jejich příčiny a léčba

42 Kč
34 Kč
Instamozek - 20%
(1x)
Autor nabízí „první pomoc“ v podobě tipů, jak významně změnit životní styl ve svůj prospěch, uvádí nejnovější poznatky výzkumníků této oblasti a v závěru se zabývá úvahami o tom, zda se náš mozek dokáže na změněné podmínky adaptovat.
společenské vědy
Ukázky

Instamozek

250 Kč
200 Kč
Jak říct ne sociálním sítím - 20%
Tato kniha nabízí spoustu tipů. Ukáže vám, jak si nastavit pravidla, jak využívat sociální sítě funkčně a s rozvahou a jak si k nim vytvořit zdravý vztah. Pomůže vám udělat první krok ke šťastnějšímu „on-line" životu.
společenské vědy
Ukázky

Jak říct ne sociálním sítím

119 Kč
95 Kč
Obraz katolické církve v českých a slovenských médiích v letech 2015-2018 - 20%
Média utvářejí současný obraz o křesťanských církvích i jemně formují přístup publika, zároveň odrážejí stav společnosti a jejích postojů k náboženství. Jakým způsobem dnes sdělují křesťanské hodnoty a principy, jak komunikují s věřícími?
společenské vědy
Ukázky

Obraz katolické církve v českých a slovenských médiích v letech 2015-2018

130 Kč
104 Kč
Proč si nerozumíme - 20%
Náš úsudek je však až příliš často chybný a důsledky mohou být tragické, a to nejen pro nás, ale i pro naše okolí. Gladwellovy pečlivě vyargumentované názory možná čtenáři nebudou vždy příjemné, ale o to hlouběji k němu proniknou.
společenské vědy
Ukázky

Proč si nerozumíme

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 137 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 14 > >>