Nejprodávanější e-knihy - květen 2021
společenské vědy

Život v průsečíku rizik - 20%
Současná sociologie si klade otázky, kde, jak a proč vznikají rizika, jak je produkuje nebo konstruuje sama společnost, a jak se promítají do jedincovy každodennosti.
společenské vědy
Ukázky

Život v průsečíku rizik

180 Kč
144 Kč
Dokonalý soudruh Kim Čong-un - 20%
Zkušená americká novinářka Anna Fifield předkládá jedinečný a brilantní vhled do nejbizarnějšího a nejuzavřenějšího politického režimu na světě.
společenské vědy
Ukázky

Dokonalý soudruh Kim Čong-un

279 Kč
223 Kč
Druhá derivace touhy II. - 20%
Druhý díl trilogie úvah ekonoma Tomáše Sedláčka nad tématy a událostmi posledních let. Kniha nadčasově komentuje události, které se během našich životů dotýkaly nás všech.
společenské vědy
Ukázky

Druhá derivace touhy II.

168 Kč
134 Kč
Geologie médií - 20%
Geologie médií vychází z perspektivy materialistického a post-antropocentrického myšlení, které klade důraz na vztah kultury k materiálním skutečnostem, jež ji podmiňují.
společenské vědy
Ukázky

Geologie médií

200 Kč
160 Kč
Jak neztratit rozum v nerozumné době - 20%
Autor odhaluje falešné představy a předsudky, které máme o světě, druhých lidech i sobě samých, a představuje nástroje, s nimiž se můžete vlastní iracionalitě postavit.
společenské vědy
Ukázky

Jak neztratit rozum v nerozumné době

254 Kč
203 Kč
Jak probudit Česko - 20%
Česká společnost zažívá od roku 1989 nejúspěšnější a nejsvobodnější období své historie. Ale dosavadní sociální a ekonomický model nevyhnutelně krachuje. Mylně si namlouváme, že za vše mohou neschopní politici a snažíme se je nahradit novými a neokoukanými.
společenské vědy
Ukázky

Jak probudit Česko

149 Kč
119 Kč
Kdo chytá v síti - 20%
(4x)

Dokumentární kniha o zneužívání dětí na internetu Internet je jediné místo, které neodděluje svět dětí a dospělých. Režiséři Vít Klusák a Barbora Chalupová založili na internetové seznamce fiktivní profily tří dvanáctiletých dívek jako výchozí bod výbušného dokumentu o internetových predátorech V síti.

společenské vědy
Ukázky

Kdo chytá v síti

249 Kč
199 Kč
Labyrintem revoluce
(1x)
Historik Jiří Suk v knize Labyrintem revoluce: Aktéři, zápletky a křižovatky jedné politické krize pojednává o československé listopadové revoluci roku 1989 syntetickým způsobem, na základě důkladného studia, s kritickým nadhledem.
společenské vědy
Ukázky

Labyrintem revoluce

398 Kč
Metody výzkumu ve společenských vědách - 20%
Učebnice přináší představení základních principů a metod empirického výzkumu ve společenských vědách.
společenské vědy
Ukázky

Metody výzkumu ve společenských vědách

450 Kč
360 Kč
Pevnost Evropa - 20%
Jean Monnet kdysi prohlásil, že Evropa se bude utvářet prostřednictvím krizí a že bude vlastně součtem řešení těchto krizí. V Evropě je dnes tolik krizí, že to slovo již na nikoho žádný dojem neudělá.
společenské vědy
Ukázky

Pevnost Evropa

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 137 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 14 > >>