Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2021
osobní rozvoj

Vy jste placebo – Na stavu mysli záleží - 11%
(1x)
V knize Jste placebo doktor Joe Dispenza předkládá několik doložených případů těch, kteří překonali rakovinu, srdeční choroby, depresi, artritidu nebo třesy spojené s Parkinsonovou chorobou pouze díky tomu, že věřili v placebo efekt.
osobní rozvoj

Vy jste placebo – Na stavu mysli záleží

404 Kč
359 Kč
Král, Válečník, Kouzelník, Milovník - 11%
(1x)
Tato kniha se snaží znovuobjevit, posílit a podpořit mužnost v mužích. Podle autorů je mužství utvořeno čtyřmi archetypickými mužskými energiemi, které jsou všem mužům vrozené a slouží různým účelům.
osobní rozvoj

Král, Válečník, Kouzelník, Milovník

269 Kč
239 Kč
Čeho před smrtí nejvíce litujeme - 11%
(4x)
Příběhy lidí loučících se se životem se prolínají s osobním příběhem autorky, hledající pozitivní smysl plného prožívání přítomnosti při stejně plném vědomí vlastní konečnosti.
osobní rozvoj

Čeho před smrtí nejvíce litujeme

359 Kč
319 Kč
Emoční inteligence - 11%

IQ není zdaleka tak důležité jako EQ!

Vydání přelomové práce jednoho z nejpřednějších amerických psychologů, která naprosto mění pohled na to, co to znamená být chytrý.

osobní rozvoj

Emoční inteligence

314 Kč
279 Kč
Jak se stát moderním samurajem - 11%
(1x)
Autor je odborníkem na dějiny a život v Japonsku. V této knize přichází s originální myšlenkou a snaží se aplikovat hlavní ctnosti, disciplínu a tradice samurajů na dnešního člověka.
osobní rozvoj

Jak se stát moderním samurajem

269 Kč
239 Kč
Kundaliní jóga jako cesta duše - 11%
(1x)
Knihu ocení studenti a lektoři jógy všech směrů, kteří se chtějí více dozvědět o energii kundaliní, páteři a jednotlivých obratlích.
osobní rozvoj

Kundaliní jóga jako cesta duše

269 Kč
239 Kč
Na venkově - nálepkové puzzle / Na vidieku - Nálepkové puzzle - 11%
Zábavný sešit Nálepkové puzzle obsahuje na každé stránce veselé puzzle složené z 24 dílků samolepek, které musí děti umístit na konkrétní místo, což procvičuje jejich jemnou motoriku a soustředění.
osobní rozvoj

Na venkově - nálepkové puzzle / Na vidieku - Nálepkové puzzle

53 Kč
47 Kč
O nemoci, která se nazývá schizofrenie - 11%
Uznávaný odborník na léčbu schizofrenie MUDr. Martin Jarolímek v knize srozumitelně charakterizuje tuto psychickou poruchu, líčí její příznaky a zabývá se různými aspekty léčby i běžného života.
osobní rozvoj

O nemoci, která se nazývá schizofrenie

179 Kč
159 Kč
Profesionální telefonování - 11%
Kniha „Profesionální telefonování" je napsaná jako pomůcka pro vedení telefonních hovorů v obchodní praxi firem, speciálně v segmentu B2B (firmy obchodují s firmami). 2. vydání je rozšířené o aktivní telefonování v dobách krize (např. koronakrize).
osobní rozvoj

Profesionální telefonování

277 Kč
246 Kč
Přepište svůj příběh
(1x)
Benjamin Hardy boří zažité mýty o osobnosti a nabízí odvážné strategie pro osobní transformaci. V knize Přepište svůj příběh čerpá z psychologických poznatků a vyvrací zažitou, avšak mylnou představu, že osobnost je vrozená a neměnná.
osobní rozvoj

Přepište svůj příběh

239 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 353 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 36 > >>