Nejprodávanější tituly - květen 2021
biologie

Genetika - 11%
Druhé české vydání Genetiky přichází po osmi letech od vydání prvního. Během této doby se ve vědě, která prožívá tak bouřlivý rozvoj, objevila celá řada nových a zásadních poznatků – a tato učebnice je prezentuje.
biologie

Genetika

1 546 Kč
1 374 Kč
Obsahuji davy - 11%
(1x)
Přelomové, nádherně poučné a velmi zábavné pojednání o nejzásadnější revoluci v biologii od dob Darwina - pohled na svět „očima mikroba“, který odhaluje kouzelný a radikálně přestavěný obraz života na Zemi.
biologie

Obsahuji davy

359 Kč
319 Kč
Medovice a včely - 11%
Na celkové produkci medu se u nás významně podílí tzv. lesní med. Je to med z medovice, sladké tekutiny, kterou včely sbírají na jehličí a listech stromů. Vytváří ji hmyz (mšice, červci, mery) žijící na lesních dřevinách.
biologie

Medovice a včely

252 Kč
224 Kč
Příběh lidského těla - 11%
(2x)
Strhující bestseller evolučního biologa prof. Daniela Liebermana osvětluje podstatné vlastnosti našeho těla s ohledem na všechny evoluční a kulturní tlaky, jež muselo podstoupit.
biologie

Příběh lidského těla

494 Kč
439 Kč
Co je nového v biologii
(2x)
Do jaké míry umí živé organismy ovlivňovat samy sebe a své okolí? Anton Markoš přibližuje, jak se na tuto otázku i díky novým výzkumným možnostem dívají současní biologové.
biologie
Ukázky

Co je nového v biologii

90 Kč
Čistota a nebezpečí - 11%
Přední britská antropoložka Mary Douglasová si za předmět dnes již klasické práce Čistota a nebezpečí zvolila analýzu idejí čistoty, nečistoty, znečištění a tabu.
biologie

Čistota a nebezpečí

313 Kč
278 Kč
Porod a budoucnost Homo sapiens - 11%
Tato kniha je o tom, proč vyslovovat otázky, které se týkají možné transformace Homo sapiens v souvislosti s tím, jak přicházíme na svět.
biologie
Ukázky

Porod a budoucnost Homo sapiens

252 Kč
224 Kč
Největší show pod Sluncem - 6%
(2x)
Biologická evoluce není "pouhou teorií", ale skutečností. Kniha známého britského biologa a popularizátora vědy nám ukáže fungování evoluce z mnoha pohledů.
biologie

Největší show pod Sluncem

509 Kč
479 Kč
Střetnutí paradigmat a řád živé skutečnosti - 11%
(1x)

Kniha zkoumá nová paradigmata v současné biologii a do hloubky se zabývá přínosem vědců jako jsou Richard Dawkins, Barbara McClintock, Adolf Portmann, D. Bohm, R. Sheldrake a G. Bateson.

biologie

Střetnutí paradigmat a řád živé skutečnosti

324 Kč
288 Kč
Biologie rostlin - 15%
Text je rozdělen do kapitol: Stavba rostlinné buňky, Stavba a funkce rostlinných orgánů, Systém a evoluce rostlin, Systém a evoluce hub. Nechybí ani problematika geneticky modifikovaných rostlin. Názornost zvyšují obrázky, grafy a tabulky.
biologie

Biologie rostlin

243 Kč
207 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 60 položek
<< < 1 .. 4 5 6