Nejprodávanější e-knihy - květen 2021
medicína

Zdravotně-kompenzační cvičení - 20%
Publikace přináší soubory cviků, které se zaměřují na jednotlivé oblasti pohybového systému, a tím cíleně působí na zlepšení zdravotního stavu jedince, především na stav pohybového systému. Praktická obsahuje 127 instruktivních originálních obrázků.
medicína
Ukázky

Zdravotně-kompenzační cvičení

195 Kč
156 Kč
EKG pro záchranáře nekardiology - 20%
Kniha srozumitelným a přehledným způsobem přibližuje v nezbytně nutném rozsahu principy a základy metody a věnuje se popisu a interpretaci EKG křivek při specifických situacích – součástí je i zcela originální pomůcka na odečítání EKG.
medicína
Ukázky

EKG pro záchranáře nekardiology

212 Kč
170 Kč
Klasické masáže - 20%
Kniha přináší ucelený přehled sedmi základních skupin masérských hmatů klasické masáže. Mohou ji využít studenti vysokých i středních škol, účastníci rekvalifikačních kurzů, maséři,fyzioterapeuti, ale i široká veřejnost.
medicína
Ukázky

Klasické masáže

203 Kč
162 Kč
Lymfatické masáže - 20%
(1x)
Ojedinělá publikace, určená především masérům mimo oblast zdravotnictví, přináší názorně ilustrovaný popis hmatů lymfatické masáže, která je nejlepší terapií lymfatických otoků – lymfedémů
medicína
Ukázky

Lymfatické masáže

186 Kč
149 Kč
Oceňování a prodej privátní zubní a lékařské praxe - 20%
Nákup a prodej privátní lékařské praxe může být životním obchodem každého lékaře anebo také noční můrou a zklamáním. Všem, kterých se to týká, je určena tato kniha. Po jejím přečtení se mohou zvýšit vaše šance, že vše dopadne k vaší spokojenosti.
medicína
Ukázky

Oceňování a prodej privátní zubní a lékařské praxe

339 Kč
271 Kč
Psychologie lži - 4%
Lze najít obecnou a šířeji akceptovatelnou definici lži? Můžeme obelhat sami sebe? Na tyto a další otázky hledá odborně podložené odpovědi ojedinělá a komplexní monografie věnovaná fenoménu lži.
medicína
Ukázky

Psychologie lži

254 Kč
244 Kč
Sociální a posudkové lékařství - 20%
Učební text Sociální a posudkové lékařství je určen pro základní orientaci v oborech sociálního a posudkového lékařství studentům lékařských fakult a nejen jim. V první části učebnice se autoři zabývají problematikou sociálního lékařství.
medicína
Ukázky

Sociální a posudkové lékařství

150 Kč
120 Kč
Sociální psychologie pro pedagogy - 20%
Erudovaný autor, uznávaný pedagogický odborník vysvětluje prostřednictvím této přehledné a vyhledávané monografie, jak může fundovanost v sociální psychologii obohatit profesi pedagoga a přinést prospěch ve výchově a vzdělávání žáků a studentů.
medicína
Ukázky

Sociální psychologie pro pedagogy

339 Kč
271 Kč
Sportovní masáže - 20%
Sportovní masáž je forma masáže zaměřená na posilování zdravého organismu, udržování kvalitní tělesné a duševní kondice a náležité odstraňování únavy po práci, tréninku, závodech apod.
medicína
Ukázky

Sportovní masáže

186 Kč
149 Kč
Vedení nových pracovníků v ošetřovatelské praxi - 20%
Kniha představuje čtenářům současné informace týkající se oblasti vedení adaptačního procesu u nelékařských zdravotnických pracovníků, například všeobecných sester, fyzioterapeutů, zdravotních laborantů a dalších nelékařských profesí.
medicína
Ukázky

Vedení nových pracovníků v ošetřovatelské praxi

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 98 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 10 > >>