Nejprodávanější e-knihy - květen 2021
česká

Faja
(13x)
Pokračování původního českého fantasy románu Naslouchač.
česká
Ukázky

Faja

239 Kč
(Ne)pošli to dál
Radek Banga alias Gipsy působí na české hiphopové scéně už od třinácti let. Od té doby vydal mnoho úspěšných nahrávek, získal řadu ocenění a vystupoval po celém světě. Kudy vedla jeho trnitá cesta ze zatuchlého žižkovského bytu až na proslulý festival v Glastonbury?
česká
Ukázky

(Ne)pošli to dál

249 Kč
Křišťálový klíč - Falknovská huť - 30%
(8x)
Nová historická sága Vlastimila Vondrušky se odehrává v době od třicetileté války až do revolučního roku 1848, kdy bylo zrušeno poddanství jako poslední bašta feudalismu.
česká
Ukázky

Křišťálový klíč - Falknovská huť

299 Kč
209 Kč
Sněžný měsíc
(6x)
Nová detektivka Michaely Klevisové zavádí čtenáře do idylické krajiny Beskyd, kde na horách ještě žijí lidé podobně prostě a v souladu s přírodou jako generace jejich předků.
česká
Ukázky

Sněžný měsíc

279 Kč
Raději zešílet v divočině
(19x)
Někteří si postavili v lese chýši, jiní žijí v maringotkách, případně na horských samotách. Jeden přespává přímo pod stromy.
česká
Ukázky

Raději zešílet v divočině

497 Kč
Němci
(23x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
česká
Ukázky

Němci

259 Kč
M+ B+ M
(4x)
M+B+M. Josef Mašín, Josef Balabán, Václav Morávek. Tři králové z doby nacistické okupace. Nezpochybnitelní hrdinové, kteří neváhali riskovat a položit životy za osvobození Československa....
česká
Ukázky

M+ B+ M

248 Kč
Nejhezčí mezi krávami
(1x)
Knihy Zuzany Hubeňákové přinášejí odlehčený pohled na věci nezvyklé, ale i ty běžné, všednodenní a všudypřítomné – jako je například papírový kapesník v pračce. A právě nadhled, smysl pro humor a pozorovací talent je základním stavebním prvkem i u nového souboru publicistických textů.
česká
Ukázky

Nejhezčí mezi krávami

199 Kč
Síla viru

Rozhovor s hlavním epidemiologem IKEM o skrytých silách virů a bakterií Pouhým okem je nevidíme, ale ovlivňují nás zcela zásadně. Řeč je o virech a bakteriích, které jsou základem života na Zemi. Kdy jsou pro nás nebezpečné a kdy naopak prospěšné?

česká
Ukázky

Síla viru

249 Kč
Studené světlo hvězd
(2x)
Deset syrových příběhů z mrazivého vesmíru, s jejichž hrdiny byste neměnili.
česká
Ukázky

Studené světlo hvězd

279 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 961 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 97 > >>