Nejprodávanější e-knihy - květen 2021
pro děti a mládež

Hraničářův učeň 13 - Klan Rudé lišky - 20%
(1x)

Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen. Maddie úspěšně ukončila třetí rok svého hraničářského výcviku a je povolána zpět na hrad Araluen.

pro děti a mládež
Ukázky

Hraničářův učeň 13 - Klan Rudé lišky

259 Kč
207 Kč
Justýnka a asistenční jednorožec - 20%
(2x)

Život bez fantazie by byl pěkná nuda! Justýnka je docela obyčejná holčička, které ale dočista chybí fantazie. Svět vidí docela nudně, šedivě, úplně bez nápadu. Naštěstí se jí dostane pomoci od asistenčního jednorožce Huberta.

pro děti a mládež
Ukázky

Justýnka a asistenční jednorožec

319 Kč
255 Kč
Kaldera - 20%

Volavky bojují proti pirátům a v rukou mají osud celého císařství. Sedmý díl dobrodružné série. Stig se v Hallashomu účastní každoroční soutěže o nejlepšího bojovníka Skandie.

pro děti a mládež
Ukázky

Kaldera

279 Kč
223 Kč
Spirit Animals: Soumrak strážců – Hořící příliv - 20%
Dorazil k Erdasu dlouho předtím, než se objevili lidé. Zvrácený, trpělivý a hladový spal pod povrchem světa. Nyní se Žerf probouzí! 4. díl oblíbené fantasy série Spirit Animals: Soumrak strážců.
pro děti a mládež
Ukázky

Spirit Animals: Soumrak strážců – Hořící příliv

189 Kč
151 Kč
Stříbrné perutě: Dědička světla - 20%
(1x)

Magie, láska, napětí Thorn může sotva dýchat, tělo ji bolí, ze zad jí vychází záře – děje se s ní cosi nevysvětlitelného. A brzy se to má dozvědět: Je napůl člověk, napůl příslušnice národa Stříbrných perutí a zcela nečekaně se ocitá ve smrtelném nebezpečí.

pro děti a mládež
Ukázky

Stříbrné perutě: Dědička světla

249 Kč
199 Kč
Trnitá řeč - 20%
(2x)

Šest pohádkově laděných příběhů s úžasnými ilustracemi z temného světa fantasy sérií Griša a Šest vran Vydejte se do krajiny kouzel, kde vládne temná magie. Protéká tudy neposlušná řeka a minout vás může poslušná bouře. Přihlížejte pokoutním obchodům sjednaným pod rouškou noci.

pro děti a mládež
Ukázky

Trnitá řeč

299 Kč
239 Kč
Válečná smršť - 20%
Za každé vítězství se platí. Mare Barrowová to ví až moc dobře. Když ji zradil Cal, málem ji to zničilo. Nyní je odhodlaná bránit své srdce a zajistit svobodu Rudým i novokrevným. Musí zničit království Norty jednou pro vždy… Jenže to nemůže dokázat sama. Nastane čas, aby spojené síly Calových Stříbrných přívrženců a Šarlatové hlídky ukázaly, co umí.
pro děti a mládež
Ukázky

Válečná smršť

279 Kč
223 Kč
Věž úsvitu - 20%
(2x)

Bonusový příběh k bestsellerové sérii Skleněný trůn s Chaolem Westfallem jako hlavním hrdinou Chaol byl vždy věrný svému vládci. To se ale změnilo, když byl skleněný zámek zničen a král Adarlanu se ho pokusil zabít. Chaol sice přežil, ale utrpěl těžká zranění. Jeho jedinou nadějí jsou léčitelé v Atice, pevnosti na Jižním kontinentu.

pro děti a mládež
Ukázky

Věž úsvitu

279 Kč
223 Kč
Zlodějský tanec - 20%
(2x)

Syn předurčený vládnout, zlodějka odhodlaná odkrýt pravdu. Nová série od autorky Kronik pozůstalých  Když zemře král Ballengerovy říše, jeho syn Jase se stává novým vládcem.

pro děti a mládež
Ukázky

Zlodějský tanec

279 Kč
223 Kč
Jeskyně Tisíce přání - 20%
Jsi Gabriel Knox – elitní žoldnéřský důstojník z nejsevernější provincie lidí na kontinentu. Chlapík jménem Sebb Rilaw, bard a dobrodruh, se vydal odhalit tajemství bájné jeskyně Tisíce přání.
pro děti a mládež
Ukázky

Jeskyně Tisíce přání

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 71 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>