Nejprodávanější tituly - květen 2021
partnerství

Fitness manuál pro ženy - 20%
Publikace je určena ženám všech věkových skupin jako návodná pomůcka při cvičení ve fitness centrech, určitě ji však využijí i fitness trenéři a fyzioterapeuti.
partnerství
Ukázky

Fitness manuál pro ženy

169 Kč
135 Kč
Jak na ženy - 20%
Rádi byste našli tu pravou, ale nevíte jak? Nebo ji už máte doma, ale nejste si jistí, zda si ji dokážete udržet? Jak rozdmýchávat a udržovat v ženě oheň? S tím vším vám v této knize poradí zkušená autorka a komunikační trenérka.
partnerství
Ukázky

Jak na ženy

212 Kč
170 Kč
Partnerství - 11%
Autor odpovídá na otázky související s partnerským životem se svým osvědčeným pedagogickým a vypravěčským talentem. Za svého více než padesátiletého kněžského i výchovného působení už viděl množství neúspěchů, ale i úspěchů v partnerské lásce.
partnerství

Partnerství

143 Kč
127 Kč
Pozitivní inteligence - 11%
Přelomová kniha, která vám pomůže vést šťastnější život.
partnerství

Pozitivní inteligence

359 Kč
319 Kč
Proč se mnou nemluvíš?! - 20%
Jak si najít cestu k partnerovi, který téměř nedává najevo své city, chová se odtažitě, komunikuje minimálně, žije svými zájmy a nebere příliš ohledu na rodinu?

partnerství
Ukázky

Proč se mnou nemluvíš?!

161 Kč
129 Kč
Vše o sójových izoflavonech a ženském zdraví - 11%
Prevence všech ženských zdravotních problémů, ať už jde o rakovinu prsu, příznaky menopauzy nebo ochromující účinky osteoporózy.
partnerství

Vše o sójových izoflavonech a ženském zdraví

70 Kč
62 Kč
Sex jako obohacení života - 20%
Kniha poskytuje návod k tréninku sexuálního reagování a prožívání na základě autorových mnohaletých zkušeností s léčbou různých sexuálních problémů a poruch u mužů i žen.
partnerství
Ukázky

Sex jako obohacení života

152 Kč
122 Kč
Tantrická masáž - 11%
Tantrické masáže se vyznačují smyslnými doteky a pečlivými cvičeními. Pomocí jednoduchých technik zažijete novou formu intimity a ponoříte se do kouzla eroticky svůdného momentu.
partnerství

Tantrická masáž

448 Kč
398 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 68 položek
<< < 1 .. 5 6 7