Nejprodávanější tituly - květen 2021
sociologie

Zajištění na stáří - 20%
Tato publikace je vhodná pro všechny, kteří se aktivně zajímají o svůj důchod. Strávit podzim života lze několika způsoby. Jedním z nich je i důstojný a trvale udržitelný životní standard, na který jste byli zvyklí během vašeho pracovního života.
sociologie
Ukázky

Zajištění na stáří

195 Kč
156 Kč
Dějiny sociologie - 20%
(2x)
Publikace si neklade za cíl systematizovat dějiny sociologie ani v úplnosti, ba ani v jednotlivostech. Spíše chce čtenáře přesvědčit o "užitku a požitku" z četby sociologických klasiků.
sociologie
Ukázky

Dějiny sociologie

271 Kč
217 Kč
Sociální práce ve zdravotnictví - 20%
Kniha je určena pracovníkům profese sociální práce, včetně sociální práce ve zdravotnictví, a studentům sociální práce a zdravotnických oborů. Soustředí se na základní otázky sociální práce ve zdravotnictví, která má u nás mnohaletou tradici.
sociologie
Ukázky

Sociální práce ve zdravotnictví

220 Kč
176 Kč
Sociologie zločinu - 20%
(1x)
Kniha se zabývá deviací v sociologickém slova smyslu. Proč se lidé chovají jinak, než se od nich očekává, a jaké to má příčiny? Co je normální? Co je skutečně přestupek a co zločin? Jak se může společnost bránit a jak má delikventy trestat?
sociologie
Ukázky

Sociologie zločinu

176 Kč
141 Kč
Historicko-sociologické eseje - 11%
Kniha obsahuje texty o sociální teorii a historické sociologii, napsané od konce 80. let do roku 2005.
sociologie

Historicko-sociologické eseje

297 Kč
264 Kč
Mystika západu - 11%
(2x)
Čtvrtá autorova parodie psychoanalýzy, postmoderní filozofie a intelektuálského žvástu.
sociologie

Mystika západu

234 Kč
208 Kč
Mnohohlasem - 11%
Publikace se zabývá tématem, jehož systematické pokrytí je nutné nejen pro budování odborného diskursu genderových studií u nás, ale také pro úplnější poznání transformačních procesů v České republice po roce 1989.
sociologie

Mnohohlasem

208 Kč
185 Kč
Sociologie pro ekonomy a manažery - 20%
Nové, přepracované a rozšířené vydání úspěšné publikace přináší nejnovější poznatky o tom, jak účinně využít sociologické přístupy ve firmách a jiných organizacích, v řízení a vedení lidí a pracovních skupin.
sociologie
Ukázky

Sociologie pro ekonomy a manažery

271 Kč
217 Kč
Sociologie medicíny a zdravotnictví - 20%
Kniha poskytuje základy sociologického chápání zdravotnických problémů. Autorka se zabývá sociálními důsledky nemoci, chronických i duševních stavů, problematikou umírání a smrti.
sociologie
Ukázky

Sociologie medicíny a zdravotnictví

186 Kč
149 Kč
Železný Jan - 6%
(2x)
Úvahy o jednotlivých fázích života, o zkouškách a prozřeních, kterými by měl procházet každý opravdový muž, chce-li být nejen navenek, ale i vnitřně šťasten. Autor se zároveň snaží vykreslit archetyp muže.
sociologie

Železný Jan

338 Kč
318 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 73 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>