Nejprodávanější e-knihy - květen 2021
beletrie

Rodina z podkroví - 20%
(2x)

Pozor, koho si pustíte domů… Londýn, módní čtvrť Chelsea.

beletrie
Ukázky

Rodina z podkroví

339 Kč
271 Kč
Tisíc dnů v Toskánsku - 20%
Americká šéfkuchařka Marlena de Blasi má dvě životní vášně – lásku a jídlo. Obojí nachází v míře vrchovaté v toskánské vesničce San Casciano dei Bagni, kam se přestěhuje z Benátek se svým italským manželem Fernandem.
beletrie
Ukázky

Tisíc dnů v Toskánsku

198 Kč
158 Kč
Geniální přítelkyně 3 - Příběh těch, co odcházejí, a těch, kteří zůstanou - 20%
(15x)
Po zlatých šedesátých letech přišla jako drsné procitnutí ze snu „olověná“ léta sedmdesátá, kdy se v Itálii přihlásí o slovo pravicový i levicový extremismus.
beletrie
Ukázky

Geniální přítelkyně 3 - Příběh těch, co odcházejí, a těch, kteří zůstanou

214 Kč
171 Kč
Krev prvorozených - 20%
(9x)
Druhý případ kapitána Steina a notáře Barbariče ze série historických detektivek. Kapitán Stein, notář Barbarič a kaprál Jaroš se vydají do rudolfínské Prahy. Tam došlo k únosům a vraždám několika katolických velmožů. Spiknutí nebo rituální vražda?
beletrie
Ukázky

Krev prvorozených

198 Kč
158 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu - 20%
(9x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
beletrie
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

189 Kč
151 Kč
Bratrstvo růžového kříže
Prahu na sklonku 16. století vyděsí letáky záhadného Bratrstva růžového kříže, které se přes noc objevují na vratech kostelů. Jejich autoři slibují příchod dne osvícení a rozdrcení ďábla nevědomosti.
beletrie
Ukázky

Bratrstvo růžového kříže

189 Kč
Carter Reed 2 - Návrat do minulosti - 20%
(1x)
Carter se vykoupil z řad mafie, aby ochránil Emmu, ale když se do Mauriciovy rodiny vrátí starý přízrak z minula, spustí se řetězec událostí, které mohou ublížit všem.
beletrie
Ukázky

Carter Reed 2 - Návrat do minulosti

229 Kč
183 Kč
Konečně ta pravá - 20%
Darnelovi a Rawsonovi jsou odvěcí rivalové, kteří podnikají ve stejném odvětví: chovají dostihové plnokrevníky a snaží se jedni druhé porazit.
beletrie
Ukázky

Konečně ta pravá

69 Kč
55 Kč
Spiknutí oběšenců
(5x)
Poblíž Benešova u Ploučnice buduje pro panovníka bratranec Marka z Vartemberka hrad Ostrý. Od počátku stavbu provázejí potíže, a proto Marek požádá o pomoc svého švagra Oldřicha z Chlumu.
beletrie
Ukázky

Spiknutí oběšenců

199 Kč
Zapadákov - 20%
Weldonville je poklidné městečko v Coloradu. Jako by se tu zastavil čas. Ale kousek za městem stojí pěkná moderní věznice, kam v poslední době přibyla spousta vězňů se zostřeným dohledem. Dvanáct z nich vymyslí a provede plán, jak se dostat ven.
beletrie
Ukázky

Zapadákov

248 Kč
198 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>