Nejprodávanější e-knihy - květen 2021
romantika

Překvapení v galerii - 20%
Pohádkově krásný král, pohádkově krásný ostrov a pohádkově krásný hrad… Ale tím pohádka končí. Protože Frankie nikdy královnou být nechtěla. A stala se jí proti vlastní vůli – Matthias ji přinutil. A Matthias na pohádky nevěří!
romantika
Ukázky

Překvapení v galerii

69 Kč
55 Kč
Sestry z Titaniku - 20%
(1x)

Jedna cesta jim navždy změnila život Palubní lístek na Titanic se pro nemajetné irské sestry stane životní šancí. Nora bude vychovatelkou v zámožné rodině a Delia přijme místo posluhovačky. Po osudném lodním neštěstí se však Delia ocitne osamocená v New Yorku a souhrou nedorozumění se stane tím, kým měla být její sestra – guvernantkou.

romantika
Ukázky

Sestry z Titaniku

299 Kč
239 Kč
Stalo se při zásnubách - 20%
(1x)
Leonora vstoupila do toho sálu, aby se zasnoubila s jedním mužem – a stačilo několik hodin, aby se stala milenkou jiného! Byla to věc cti. Byla to věc povinnosti… A byla to vášeň! Pro Gabriela byla Leonora ideální.
romantika
Ukázky

Stalo se při zásnubách

69 Kč
55 Kč
V náruči temného prince - 20%
(3x)
Mohl se tomu bránit, jak chtěl, stejně Ares nedokázal nikdy překročit svůj stín. A to, že je pyšný a sebevědomý princ a budoucí král, dýchalo z každého jeho kroku. Mohla se snažit chovat jako dáma, Pia vždy zůstala tím, čím vždy byla.
romantika
Ukázky

V náruči temného prince

69 Kč
55 Kč
Všechny vůně Madridu - 20%
Lazaro byl rozhodnut získat, co mu podle jeho názoru patřilo. Uznání mocných a bohatých světa, do něhož nebyl vpuštěn. Na své cestě k tomuto cíli se nenechá zastavit ničím. Ani jednou malou irskou servírkou s velkým srdcem!
romantika
Ukázky

Všechny vůně Madridu

69 Kč
55 Kč
Zakázané noci - 20%
(3x)
Přistála jsem v New Yorku s životopisem v ruce a odhodláním přijít konečně o panenství. Jsem rozhodnutá vzít jakoukoli práci. Co se však týká toho druhého, nespokojím se s ničím menším než s osudovou přitažlivostí a vroucí vášní..
romantika
Ukázky

Zakázané noci

269 Kč
215 Kč
Benátský aristokrat - 20%
(2x)
Přišla jsem tě zničit! I tak by se psycholožka Sarina mohla představit Matteovi, italskému šlechtici, jehož se rozhodla správní rada jeho firmy sesadit z funkce ředitele. A Sarinin posudek pro něj měl být rozsudkem…
romantika
Ukázky

Benátský aristokrat

69 Kč
55 Kč
Boháč z Park Avenue - 20%
(3x)

Začalo to jako obyčejný den. Pak přišla drobná autonehoda. Chlap, s kterým jsem se srazila, řídil drahý vůz a byl naprosto okouzlující. Bohužel to byl také naprostý pitomec.

romantika
Ukázky

Boháč z Park Avenue

249 Kč
199 Kč
Dáma a psanec - 20%
(1x)
Na pozadí bohaté skotské historie se odvíjí milostný a dramatický příběh plný napětí a úkladů.
romantika
Ukázky

Dáma a psanec

179 Kč
143 Kč
Drzý bastard - 20%
(3x)
V žádném případě jsem neměla v úmyslu propadnout tomu drzému bastardovi. Byl to někdo, kdo patřil do mých nejdivočejších fantazií, a ne na odpočívadlo kdesi uprostřed Nebrasky. Když se mi porouchalo auto, uzavřeli jsme společnou dohodu.
romantika
Ukázky

Drzý bastard

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 273 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 28 > >>