Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2021
děti a mládež

Howlův putující zámek - 11%
(2x)
První kniha z trilogie populární britské dětské autorky Diany Wynne Jonesové, která se stala předlohou pro celosvětově úspěšný animovaný film, u nás uvedený jako Zámek v oblacích (režie Hayao Miyazaki), je příběhem o lidské svobodě a o lásce.
děti a mládež

Howlův putující zámek

269 Kč
239 Kč
Prašina - 11%
(14x)
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.
děti a mládež

Prašina

260 Kč
231 Kč
Prašina - Bílá komnata - 11%
(6x)
Je parné léto a napětí na hranicích Prašiny narůstá. Podnikatel Klement Hrouda se vrací do Prahy, aby se pomstil, a po úbočí Šibeničního vrchu obchází Krchlebani vedení záhadným Melicharem.
děti a mládež
Ukázky

Prašina - Bílá komnata

260 Kč
231 Kč
Kdo utěší Drobka? - 11%
Drobek je bázlivý tvoreček z muminího světa. Děsí ho tma, hluční bambulové i zlé morany. Všichni kolem se radují a užívají si života. Jak rád by se Drobek s někým z nich skamarádil. Chybí mu však odvaha. Nemá nikoho, kdo by ho utěšil...
děti a mládež
Ukázky

Kdo utěší Drobka?

232 Kč
206 Kč
Něfo - 11%
(1x)

Další k popukání zábavný, poněkud tajuplný příběh o neuvěřitelně laskavých rodičích a jejich děsivě příšerné dceři napsal fenomenální David Walliams a ilustracemi opatřil báječný Tony Ross.

děti a mládež

Něfo

268 Kč
238 Kč
Prašina - Černý merkurit - 11%
(4x)
Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynuly měsíce, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město.
děti a mládež
Ukázky

Prašina - Černý merkurit

260 Kč
231 Kč
Tajný život pšouku - 11%
Všichni lidé na světě prdí. Horolezci, sportovkyně i kuchaři, dokonce i králové a nóbl dámy. A co teprve když si upšoukne kosmonaut nebo potápěč! Rodiče děti často napomínají, že o určitých věcech se na veřejnosti nemluví...
děti a mládež

Tajný život pšouku

242 Kč
215 Kč
Jaro - 6%
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.
děti a mládež

Jaro

239 Kč
224 Kč
Tajemství Velkého Vonta - 11%
Třetí svazek Stínadelské trilogie ve sběratelském vydání s ilustracemi Marko Čermáka!
děti a mládež
Ukázky

Tajemství Velkého Vonta

449 Kč
399 Kč
Strašidelné historky báječného kamaráda - 11%
(1x)
Popadněte baterku, schovejte se pod peřinu a vydejte se do strašidelného světa, který vznikl v bujné fantazii Rowleyho Jeffersona!
děti a mládež

Strašidelné historky báječného kamaráda

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 900 položek
1 2 3 .. 90 > >>