Nejprodávanější knihy - červen 2021

Cesta k nesvobodě
(8x)
Liberální demokracie není absolutním vítězem studené války a ohlášený konec dějin se nekoná. Vladimir Putin se opevnil ve své mocenské pozici a fašistické představy o potřebě pevné ruky začínají ve světě opět rezonovat.
Ukázky

Cesta k nesvobodě

441 Kč
Černá čarodějka
Elloren Gardnerová je vnučkou poslední Černé čarodějky z proroctví, které se podařilo odrazit nepřátelské síly a zachránit Gardneriány během Říšské války.

Černá čarodějka

359 Kč
Čeština pro cizince B1
(1x)
Učebnice je jedinečná tím, že obsahuje komplexní látku pro nácvik češtiny na prahové úrovni B1.

Čeština pro cizince B1

449 Kč
Kluk odnikud
Čtrnáctiletý Ahmed prchá s otcem před válkou, která zuří v jeho vlasti. Po riskantní plavbě v gumovém člunu se ocitá v Bruselu, sám, bez peněz, bez dokladů, bez mobilu...

Kluk odnikud

313 Kč
Koučování
Bestseller uznávaného britského poradce a jednoho z nejvyhledávanějších evropských koučů objasňuje přínos koučování pro uvolňování lidského potenciálu a zvyšování individuální výkonnosti, zkoumá dynamiku rozvoje týmu a rozebírá problematiku koučování v podmínkách globalizace.

Koučování

314 Kč
Malý princ
(4x)
Když opuštěný letec potká v africké poušti malého prince, netuší, co všechno mu setkání přinese.

Malý princ

539 Kč
Požádej a je ti dáno
Tato fascinující kniha vám předkládá učení nefyzické entity Abraham. S její pomocí se naučíte zhmotňovat svá přání, tak abyste mohli žít radostným a spokojeným životem, jaký si zasloužíte.

Požádej a je ti dáno

314 Kč
Příběhostroj
(2x)
Kniha rozvíjí čtenářskou gramotnost, kreativitu, obrazotvornost a tříbí schopnosti vypravěče. Připraveno je 60 bohatě ilustrovaných zábavných úkolů a her. Součástí knihy je navíc netradiční „generátor příběhů“.
Ukázky

Příběhostroj

356 Kč
Raději zešílet v divočině
(10x)
Již páté vydání úspěšného titulu vychází na luxusním italském křídovém papíře, opět s plnobarevnou obálkou.

Raději zešílet v divočině

447 Kč
Sex a lži
(1x)
Předlohou pro tento grafický román byla kniha reportážních pojednání Sex a lži – Intimní život v Maroku. Přinesla řadu portrétů především žen, které se autorce svěřily se svými intimními příběhy.

Sex a lži

268 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100