Nejprodávanější e-knihy - červen 2021
děti a mládež

Ty jsi holka, ty jsi kluk - 20%
První část barevně ilustrované knihy je určena přímo dětem. Prostřednictvím příběhů rodiny Mrákotových a zážitků skoro pětileté Aničky a jejího sedmiletého brášky Jindry se dozví mnohé o lidském těle, o správné hygieně, o tom, jak přicházejí děti na svět i jak se chránit před nebezpečím.
děti a mládež
Ukázky

Ty jsi holka, ty jsi kluk

149 Kč
119 Kč
Velká loupež mazlíčků - 20%
(1x)

Velká loupež a ještě větší legrace! Fazolka věděla, že nebyla vždy tím nejvzornějším psem. Nikdy se však nepovažovala za vyloženě špatného psa – až do osudného rána, kdy její majitelka, paní Pamlsková, upadla na podlahu.

děti a mládež
Ukázky

Velká loupež mazlíčků

209 Kč
167 Kč
Víš, že tě miluju? - 20%
(1x)
Seznámit se s novou rodinou vlastního otce, kterého jste neviděli několik let, to nezní jako lákavé prázdniny v Kalifornii! Eden se potkává se třemi nevlastními bratry, z nichž ten nejstarší je černou ovcí rodiny a od začátku s ním naráží na komunikační problémy.
děti a mládež
Ukázky

Víš, že tě miluju?

259 Kč
207 Kč
Vražedná pomsta - 20%
(1x)

Hunger games slaví deset let! My slavíme také, speciálním vydáním s novými obálkami. Katniss dosáhla vítězství v Hladových hrách aktem vzdoru proti všemocnému Kapitolu a jeho krutým pravidlům. Katniss s Peetou očekávají pomstu mocných...

děti a mládež
Ukázky

Vražedná pomsta

279 Kč
223 Kč
Zábavná matematika a logika pro bystré děti 2 - 20%
Nudí se občas Vaše dítě v hodinách matematiky nebo prvouky? Pracuje rádo s čísly, je v myšlení, matematice a znalostech napřed oproti vrstevníkům? Podpořte jeho nadání a nabídněte mu knihu plnou zábavných úkolů, které jeho talent posílí a rozvinou.
děti a mládež
Ukázky

Zábavná matematika a logika pro bystré děti 2

149 Kč
119 Kč
Záhadný poník - 20%
Na statku Štístko se zničehonic objeví vysloužilý přívěs na koně. Kde se tam vzal? Florentýna a její rodiče nevěří vlastním očím, když v něm najdou zanedbaného, vychrtlého poníka, který se sotva drží na nohou.
děti a mládež
Ukázky

Záhadný poník

140 Kč
112 Kč
Zlatí vlci - 20%
(1x)
Honba za starodávným artefaktem v kulisách Paříže roku 1889.
děti a mládež
Ukázky

Zlatí vlci

239 Kč
191 Kč
Zlodějská přísaha - 20%
Kazi a Jase vyšli z předchozích dobrodružství silnější a zamilovanější než kdy dřív. Čeká na ně nový život – Ballengerovi už nebudou psanci, jejich území se stane oficiálním královstvím a všem dalším výzvám budou čelit společně. Na zpáteční cestě jsou však během útoku rozděleni.
děti a mládež
Ukázky

Zlodějská přísaha

279 Kč
223 Kč
Alea - dívka moře: Síla přílivu - 20%

Setká se Alea konečně se svojí matkou? Čtvrté pokračování příběhu o Alee, dívce moře. Posádka Alfa cru prchá před krutým doktorem Orionem. Alea zná jeho děsivé tajemství a ví, že ji nenechá jen tak jít.

děti a mládež
Ukázky

Alea - dívka moře: Síla přílivu

249 Kč
199 Kč
Čaj s kapkou jedu - 20%

Dívčí detektivní klub řeší druhý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie! Daisy Wellsová a Hazel Wongová tráví prázdniny u Daisyiny rodiny a těší se na narozeninovou oslavu, kterou pro svoji dceru přichystala její okouzlující matka.

děti a mládež
Ukázky

Čaj s kapkou jedu

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 141 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 .. 15 > >>