Nejprodávanější e-knihy - červen 2021
děti a mládež

Časodějové – Klíč k času - 20%
(2x)

První díl skvělé série o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem.  Vasilisa žila až donedávna se svojí babičkou a neměla ponětí o tom, že její otec je mocný mág země Eflary. Místa, kde žijí tajemní čarodějové, kteří ovládají silnou magii, díky níž mohou ovlivňovat čas.

děti a mládež
Ukázky

Časodějové – Klíč k času

259 Kč
207 Kč
Čteme s obrázky - Z pohádky do pohádky - 20%
Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci!
děti a mládež
Ukázky

Čteme s obrázky - Z pohádky do pohádky

159 Kč
127 Kč
Čteme sami - genetická metoda - Pohádky kocoura Šikuly - 20%
Vydejte se za dobrodružstvím s kocourem Šikulou a jeho kamarády. Poznáte zlomyslného skřítka Nezbedu, dozvíte se, za co šel na maškarní beránek Filda, nebo zjistíte, jak deštník Artík zachránil Šikulu před nebezpečnou zmijí.
děti a mládež
Ukázky

Čteme sami - genetická metoda - Pohádky kocoura Šikuly

149 Kč
119 Kč
Dej mi své jméno - 20%
(2x)
Příběh nečekané a silné lásky mezi dospívajícím Eliem a o pár let starším Oliverem, odehrávající se ve vile na jednom útesu italské Riviéry. Ani jeden z nich není na následky vzájemné přitažlivosti připraven...
děti a mládež
Ukázky

Dej mi své jméno

189 Kč
151 Kč
Dobrodružství králíčka Petra - 20%

Světová klasika, která nestárne! Veselá dobrodružství králíčků Petra, Benjamina, Ocáska, Hoplinky, Pírka či lišáka pana Toda a jezevce Tomyho Broka pobaví všechny malé čtenáře. Příběhy Beatrix Potterové se proslavily po celém světě a ani po víc než sto letech od svého prvního vydání neztratily nic ze svého půvabu a popularity.

děti a mládež
Ukázky

Dobrodružství králíčka Petra

189 Kč
151 Kč
Když - 20%
(1x)
Třetí díl ze série o židovském chlapci Felixovi čelícímu hrůzám druhé světové války a holokaustu zprostředkuje dětem tuto dobu lépe než sebedelší výklady v hodinách dějepisu.
děti a mládež
Ukázky

Když

169 Kč
135 Kč
Kirke - 20%
(2x)
V paláci boha slunce Helia, nejmocnějšího z Titánů, se narodí dcera. Malou Kirku všichni považují za nedochůdče - nevládne na první pohled zřejmou mocí jako její otec ani zlomyslnou krásou jako její matka.
děti a mládež
Ukázky

Kirke

279 Kč
223 Kč
Klub divných dětí - 20%
(1x)
Mila, Petr, Katka a Franta jsou divní. Nebo si to o nich aspoň ostatní myslí.
děti a mládež
Ukázky

Klub divných dětí

249 Kč
199 Kč
Kočičí válečníci (6) - Nejtemnější hodina - 20%
Po tragické smrti Modré Hvězdy se vůdcem Hromového klanu stává Ohnivous - nyní Ohnivý měsíc. Záhy je donucen postavit se čelem svému osudu, když jeho nepřítel Dráp přivede celý les na pokraj hrozivé smrtící bitvy.
děti a mládež
Ukázky

Kočičí válečníci (6) - Nejtemnější hodina

179 Kč
143 Kč
Konec rodu Slavníkovců - 20%

Napínavý příběh s perokresbami skvělého ilustrátora Miroslava Vomáčky Když Artur objeví na půdě záhadné zrcadlo připomínající vodní hladinu, je si jistý, že před ním stojí něco mimořádného, a rozhodne se tajuplný svět na druhé straně prozkoumat s kamarádem Tobiášem.

děti a mládež
Ukázky

Konec rodu Slavníkovců

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 141 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 15 > >>