Nejprodávanější audioknihy - červen 2021
osobní rozvoj

I v nemoci si buď přítelem - 11%
Většina z nás se umí dobře postarat o své blízké, když mají problémy nebo zdravotní obtíže, zároveň se však v takové situaci neumí dobře postarat o sebe.
osobní rozvoj

I v nemoci si buď přítelem

269 Kč
239 Kč
Cesty z úzkosti a deprese - 11%
(3x)
Autor si klade otázku, co nám brání vést spojený život. Na pozadí grimmovské pohádky Ďábel se třemi zlatými vlasy se zamýšlí nad podstatnými prvky pravé životní spokojenosti.
osobní rozvoj

Cesty z úzkosti a deprese

266 Kč
236 Kč
Čtyři dohody - 20%
(12x)
Myšlenky v této knize jsou úzce spojeny s Jaroslavem Duškem, který už od roku 2005 hraje v klubu Lávka divadelní představení založené na knize Čtyři dohody. Nyní je svým osobitým způsobem převedl do podoby nezkrácené audioknihy.
osobní rozvoj
Ukázky

Čtyři dohody

349 Kč
279 Kč
12 pravidel pro život - 11%
(2x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
osobní rozvoj

12 pravidel pro život

359 Kč
319 Kč
Emoční inteligence - 20%
(1x)

IQ není zdaleka tak důležité jako EQ!

Vydání přelomové práce jednoho z nejpřednějších amerických psychologů, která naprosto mění pohled na to, co to znamená být chytrý.

osobní rozvoj
Ukázky

Emoční inteligence

399 Kč
319 Kč
Jsi prostě borec - 11%

Přestaňte pochybovat, že jste skvělí, a začněte si úžasně žít. Skvělá motivační knížka pro každého, kdo zoufale touží po lepším životě, ale nechce se zruinovat jeho hledáním.

osobní rozvoj

Jsi prostě borec

269 Kč
239 Kč
Narcismus - vnitřní žalář - 20%
Narcismus a narcistická porucha osobnosti patří k mimořádně rozšířeným formám psychických obtíží dnešní doby. Audiokniha zkušeného terapeuta Heinz-Petere Röhra se zabývá osobitým způsobem vznikem této poruchy i jejím průběhem.
osobní rozvoj
Ukázky

Narcismus - vnitřní žalář

198 Kč
158 Kč
Posvátná prostitutka - 20%
Posvátná prostitutka ztělesňuje jak sexuální, tak duchovní stránku ženy. Velebí bohyni ve fyzické rozkoši a duchovní extázi. Přesto je posvátná prostitutka panenská. Její panenství nemá nic společného s fyzickým stavem, ale s vnitřním postojem.
osobní rozvoj
Ukázky

Posvátná prostitutka

249 Kč
199 Kč
Všichni žijem v blázinci - 11%
(1x)
„Všichni žijem’ v blázinci,“ tvrdí renomovaný psychiatr a psychoterapeut Radkin Honzák, muž vzdělaný a také vtipný, který už padesát let naslouchá lidským strastem.
osobní rozvoj

Všichni žijem v blázinci

269 Kč
239 Kč
Vztahy a mýty - 11%
(6x)
Audiokniha v podání samotného autora ukazuje nejčastěji tradované mýty o vztazích s nadhledem a přitom odborně objasňuje, do jaké míry bychom jim měli naslouchat.
osobní rozvoj

Vztahy a mýty

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 21 položek
1 2 3 > >>