Nejprodávanější e-knihy - červen 2021
gastronomie

Sedm způsobů jak se radovat z jídla - Hugo Hromas
V sedmi kapitolách vás kuchař a publicista Hugo Hromas seznámí se svými oblíbenými recepty, k nimž si vytvořil osobní vztah. Ve svém vyprávění a vzpomínkách vás provede sedmi způsoby, jak tato jídla připravit, a kuchyněmi, kterými prošel.
gastronomie
Ukázky

Sedm způsobů jak se radovat z jídla

389 Kč
Zvířata jsou k sežrání: Lehce stravitelná psychologie karnismu a veganství - Eva Grestenbergerová
(1x)

Zvířata zkrátka milujeme – jak ve své blízkosti, tak na talíři! Tato kniha, která vás nechá lidem nahlédnout jak do hlav, tak i do talířů, není suchopárnou odbornou publikací, přestože z mnoha takových vychází.

gastronomie
Ukázky

Zvířata jsou k sežrání

209 Kč