Nejprodávanější hudba - červen 2021
rock

Mohlo by to bejt nebe ...
(1x)

Dlouho očekávané nové album naší rockové legendy.

Dvanáct původních písniček a jedna speciální cover verze. Michal Prokop ve špičkové autorské i pěvecké formě. Odkazy přátel, návraty k podstatě i překvapivé spolupráce.

rock

Mohlo by to bejt nebe ...

374 Kč
Sami
První album Kateřiny Marie Tiché je autorsky, interpretačně i produkčně pozoruhodným počinem.
rock

Sami

386 Kč
Duets
Stingovo album Duets je průřem skladeb od roku 1992 do roku 2021. Na albu je možné nalézt skladby nazpívané s Herbiem Hancockem, Ericem Claptonem, Annie Lennox, Charlesem Aznavourem, Shaggym aj.
rock

Duets

350 Kč
Chodníkový Blues (Signed Edition)
Mimořádná limitovaná edice alba v podobě digisleevu s vlastnoručním podpisem Oldy Říhy! Chodníkový blues vyšlo původně v roce 1995 a je považováno za jedno z nejvýznamnějších alb skupiny.
rock

Chodníkový Blues (Signed Edition)

197 Kč
The Reunion Albums 2007-2012
(1x)
Asia je anglická rocková skupina založená v roce 1981, jejíž alba dosáhla celosvětově multiplatinových prodejů. Jejich první, eponymní album, zůstává dosud nejúspěšnějším.
rock

The Reunion Albums 2007-2012

521 Kč
Zlatá Deska (Signed Edition)
Mimořádná limitovaná edice alba v podobě digisleevu s vlastnoručním podpisem Oldy Říhy! Roku 2000 skupina oslavila 25 let existence koncertním turné, na kterém některé koncerty nahrávala pro live album. Výsledkem se stala Zlatá deska-25 live.
rock

Zlatá Deska (Signed Edition)

197 Kč
Bez počasia
Dežo Ursiny (spev) a skupina Provizorium: Ľubomír Stankovský (bicie, perkusie), Vladimír Kassay (basová gitara), Miroslav Veselý (klávesové nástroje), Richard Kroczek (elektrické husle), Dežo Ursiny (akustická gitara a vokál).
rock

Bez počasia

494 Kč
CYR
The Smashing Pumpkins je americká alternative-rocková skupina z Chicaga, kterou založil roku 1988 Billy Corgan.
rock

CYR

764 Kč
Black Is The Night: The Definitive Anthology
The Damned byli vůbec první britskou punk rockovou formací, která oficiálně vydala singl. V říjnu 1976 skupina zveřejnila na značce Stiff Records skladbu New Rose spolu s předělávkou Help od Beatles. Následovalo debutové album Damned Damned Damned.
rock

Black Is The Night: The Definitive Anthology

314 Kč
Holubí dům
V roce 1990 vyšlo elpíčko, představující průřez písničkovým odkazem tou dobou již bohužel téměř dekádu nežijícího zpěváka s talentem na čistý pop i hard rock.
rock

Holubí dům

584 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 16 položek
1 2 > >>