Nejprodávanější tituly - červen 2021
neobyčejné osudy

Josef Pekař - 20%
První úplné vydání rozsáhlé monografie, která přináší souhrnný přehled života a díla jednoho z nejvýznamnějších českých historiků.
neobyčejné osudy
Ukázky

Josef Pekař

198 Kč
158 Kč
Letecká služba - 11%
Touto knihou se uzavírá volná trilogie vyprávění Miroslava A. Liškutína, vojenského i civilního pilota, ale hlavně upřímného, poctivého a statečného člověka, opravdového českého vlastence.
neobyčejné osudy

Letecká služba

224 Kč
199 Kč
Vzpoury II. - Bělohradský, Schwarzenberg, Sidon - 6%
(7x)

Kniha přináší texty tří rozhovorů Karla Hvížďaly s výraznými osobnostmi, které ovlivňovaly a ovlivňují naše myšlení v posledních čtyřiceti letech. Jde o filozofa Václava Bělohradského, knížete Karla Schwarzenberga a rabína Efraima Karola Sidona.

neobyčejné osudy

Vzpoury II. - Bělohradský, Schwarzenberg, Sidon

332 Kč
312 Kč
Sibiřská výchova - 11%
(8x)
Fascinující portrét podněsterské komunity Urků, jež byla ve třicátých letech minulého století násilně přesídlena do oblasti dnešního Moldavska, svými kořeny však dodnes tkví v sibiřském prostředí a tamním způsobu života. Autobiografický příběh.
neobyčejné osudy

Sibiřská výchova

314 Kč
279 Kč
Zachráněna v šanghajském ghettu - 11%
(3x)
Unikátní vzpomínky paní Votické, které se podařilo uprchnout před nacismem a která našla záchranu v Japonci spravovaném ghettu v Šanghaji, kde pak ve výjimečném až absurdním prostředí přežila válku.
neobyčejné osudy

Zachráněna v šanghajském ghettu

134 Kč
119 Kč
Samuel Fritz - České stopy na březích Amazonky
Kniha přibližuje českému čtenáři život a dílo pátera Samuela Fritze, jednoho z nejváženějších misionářů v dějinách koloniální Ameriky.
neobyčejné osudy

Samuel Fritz - České stopy na březích Amazonky

89 Kč
Život Niccola Machiavelliho - 11%
Životopis významného italského renesančního spisovatele, politika a filozofa. Prezzolini líčí svěže a úsměvně příběh slavného muže, jenž zemřel odstrčen a v bídě.
neobyčejné osudy

Život Niccola Machiavelliho

207 Kč
184 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 197 položek
<< < 1 .. 18 19 20