Nejprodávanější e-knihy - červen 2021
ostatní

Lidová píseň a sborová tvorba - 20%
Publikace zobrazuje široké spektrum vlivů hudebního folkloru na českou klasickou hudbu 19. a 20. století. Zabývá se sběratelstvím lidových písní a různými formami tzv. druhotné existence lidové písně v městském prostředí.
ostatní
Ukázky

Lidová píseň a sborová tvorba

200 Kč
160 Kč
Poznáváme homeopatii - 20%
Jste hrdým majitelem pejska nebo kočičky? Pokud ano, jistě chcete pro vašeho chlupatého člena rodiny tu nejlepší péči. Kniha je reakcí na stále se zvyšující zájem chovatelské veřejnosti o homeopatickou léčbu.
ostatní
Ukázky

Poznáváme homeopatii

135 Kč
108 Kč
Drátované šperky III - 20%
Tato kniha se zaměřuje na méně tradiční způsoby výroby šperků. Její snahou je dodat všem odvahu k vytváření nejen drátovaných, ale i tepaných, žíhaných a letovaných šperků a to vše v domácích podmínkách s běžně dostupnými materiály a pomůckami.
ostatní
Ukázky

Drátované šperky III

254 Kč
203 Kč
Elektroinstalace krok za krokem - 20%
Elektromontéři, studenti i pracovníci stavebních profesí zde naleznou informace o nejnovějších trendech v elektrických instalacích a kutilové příklady správných způsobů vytváření těchto instalací.
ostatní
Ukázky

Elektroinstalace krok za krokem

135 Kč
108 Kč
Hrady Čech a Moravy - 20%
Publikace renomovaných autorů přináší zcela ojedinělý, nový a zajímavý pohled na české památky. Autoři se zaměřili na geologické podmínky vzniku hradů, zámků, tvrzí, klášterů a podobných staveb.
ostatní
Ukázky

Hrady Čech a Moravy

424 Kč
339 Kč
Štukatérství - 20%
Na našem současném trhu ojedinělá publikace, přinášející zevrubnou informaci o štukatérském oboru, jehož největší rozkvět byl v českých zemích v 18. století. Nicméně toto pozoruhodné umělecké řemeslo přežilo až do současnosti.
ostatní
Ukázky

Štukatérství

271 Kč
217 Kč
Umělecké kovářství - 20%
Záměrem publikace je podat ucelený přehled o stavu uměleckého kovářství u nás.
ostatní
Ukázky

Umělecké kovářství

319 Kč
255 Kč
Velkoplošné sálavé vytápění - 20%
Publikace je určena nejen odborníkům z řad projektantů a prováděcím firmám či stavbyvedoucím, ale i studentům zabývajícími se oblast technických zařízení budov, techniky prostředí staveb a inteligentních budov.
ostatní
Ukázky

Velkoplošné sálavé vytápění

169 Kč
135 Kč
Drátované šperky II. - 20%
Tato kniha je opravdu originální. Obsahuje totiž nejen konkrétní návody k výrobě krásných náhrdelníků, náušnic, prstenů i broží, ale najdete v ní velmi podrobné popisy výroby jednotlivých drobných částí šperku, bez nichž se při tomto tvoření neobejdete.
ostatní
Ukázky

Drátované šperky II.

254 Kč
203 Kč
Na čem mi záleží - 20%
Přepis pořadů zabývajících se starozákonními knihami, perikopami a různými biblickými postavami, čtenáři tu naleznou i vyznání Jana Hellera.
ostatní
Ukázky

Na čem mi záleží

148 Kč
118 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 234 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 24 > >>