Nejprodávanější e-knihy - červen 2021
romantika

Vášnivý sprosťák
Nic není lepšího než sex s ex… pokud se nezamiluješ.
romantika
Ukázky

Vášnivý sprosťák

199 Kč
Srdce jako led - 30%
Kníže Alexandr si na filmovém festivalu pozornost tisku očividně vychutnával. „Kdo je momentálně ženou vašeho srdce, kníže?“ zeptal se jeden z novinářů. Kníže se zadíval do davu a pohledem vyhledal náhodnou známost ze začátku večera.
romantika
Ukázky

Srdce jako led

30 Kč
21 Kč
Božský bastard
(3x)
Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard.
romantika
Ukázky

Božský bastard

198 Kč
Maják jménem láska
Co se stane, když se přírodní živly vzbouří a vezmou v běsnící apokalypse lidem domovy? Život půvabné Pavly Arnoldové už nikdy nebude jako dřív.
romantika
Ukázky

Maják jménem láska

174 Kč
Dopadlo to špatně...vzali se - 30%
(1x)
Příběh tří šťastně vdaných a jedné čerstvě rozvedené kamarádky (dohromady mají devět dětí a desáté je na cestě), vypráví o ženské soudržnosti, přátelství a samozřejmě o lásce.
romantika
Ukázky

Dopadlo to špatně...vzali se

159 Kč
111 Kč
Peří v průvanu - 30%
Irena Podhorná je pozvaná na velkolepou oslavu, kterou na své chalupě pořádají manželé Karasovi. Slaví dvacáté výročí svatby a současně i patnáct let existence jejich firmy. Román pro ženy.
romantika
Ukázky

Peří v průvanu

159 Kč
111 Kč
Stanice odložených lásek - 30%
(1x)
Nová kniha Hany Marie Körnerové vypráví o osudech dvou kamarádek Laděny a Kamily na pozadí událostí sedmdesátých a osmdesátých let minulého století.
romantika
Ukázky

Stanice odložených lásek

199 Kč
139 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 267 položek
<< < 1 .. 25 26 27